Gaming.dk har i godt ni år leveret nyheder, artikler, interviews, analyser og klummer om de mest aktuelle emner inden for dansk e-sport. De seneste år er Gaming.dk blevet landets mest aktive og velbesøgte nyhedsmedie dedikeret til e-sport. Det vil vi blive ved med - derfor søger Gaming.dk en ny chefredaktør.

Som chefredaktør på Gaming.dk er det vigtigt, at du først og fremmest er en stærk motivator, der sætter en ære i at hjælpe, støtte og være indpisker for de mange frivillige skribenter, der hver dag hjælper med at levere de nyheder og artikler, som gør Gaming.dk til den mest besøgte e-sporthjemmeside i Danmark.

Journalistisk viden, erfaring og interesse er absolut et plus, men ikke et krav. Du vil arbejde i tæt samarbejde med to redaktører under dig, som har flere års erfaring på Gaming.dk. Derudover står hjemmesidens afgående chefredaktør til rådighed for feedback, hjælp og vejledning.

Din passion for gaming er vigtig

Staben på Gaming.dk er kendetegnet ved at have en yderst stærk passion omkring gaming og e-sport. Redaktionen holder til dagligt til på Skype, hvor tonen er professionel og uformel. Det er et vigtigt krav, at du har indgående kendskab til e-sport og gaming, og at du selv har en oprigtig interesse og brænder for emnet.

Det skal du lave

Som chefredaktør på Gaming.dk får du mulighed for at forme stillingen løbende, men dine arbejdsopgaver som chefredaktør bliver primært:

  • Motivering og engagering af Gaming.dk's skribenter.
  • Koordinering af dækningen inden for især e-sport.
  • Fordeling af nyheder og artikler til skribenterne, men også selv at skrive, når der er behov.

Ved store events som for eksempel Copenhagen Games får du ligeledes ansvaret for at strukturere og koordinere dækningen on-location i samarbejde med Gaming.dk's dygtige skribenter.

Det estimerede antal af arbejdstimer er på syv til ti timer om ugen. Stillingen er lønnet og rækker til et studiejob, men ikke til en fuldtidsstilling eller deltidsstilling. Den eksakte løn aftales under jobsamtalen.

Motiveret ansøgning og CV sendes til [email protected]. Spørgsmål til stillingen kan ligeledes stilles til [email protected].

OM GAMING.DK

Gaming.dk har især i de seneste fire år været i en rivende udvikling, hvor nye redaktioner er blevet skabt og blomstret op. Hver dag besøger mellem 3.000 og 10.000 passionerede gamere hjemmesiden.

Gaming.dk favner bredt omkring flere forskellige e-sportsgrene og leverer anmeldelser af de nyeste spil og det nyeste gaming gear. Derudover bliver der løbende udviklet på Gaming.dk med nye features og forbedringer af siden.