Den femte uge af forårets europæiske LCS-sæson nåede igår sin ende og især den danskejede ulveflok kan med god grund se tilbage på en succesfuld uge, hvor de formåede at nedlægge Team ROCCAT og tabellens bundprop, skandaleramte MeetYourMakers. Sidstnævnte spillede i denne uge med en ny toplaner, Jesper "Jwaow" Strandgren, der tidligere har figureret på Gamers2 holdkort, men ulvene formåede alligevel at sikre sig sejren i en kamp, der i spillets tidligste minutter var en tæt affære. Ulvene ligger lunt på en stærk tredjeplads med seks sejre og fire nederlag, som står i skarp kontrast til holdets vaklende sæson sidste år. 

Ugens kampe bød ligeledes på endnu en omgang prygl til dansk-besatte Elements, der ellers var spået stor succes med deres stjernespækkede line-up inden sæsonen startede. Da denne udeblev, har holdet i denne uge ligeledes udskiftet deres toplaner, danske Mike "Wickd" Petersen. Elements prøvede istedet lykken med Kevin "kev1n" Rubiszewski, men miraklerne udeblev; Holdet måtte atter bide i støvet og tabte til Team ROCCAT såvel som oprykkerne GIANTS fra Spanien. Sidstnævnte nedlagde også de hornede publikums-favoritter fra Unicorns of Love

Mest overraskende måtte SK Gaming i denne uge sluge sine to første nederlag, trods de endnu sidder solidt på toppen som det eneste hold med otte sejre ud af ti mulige. Torsdag tabte de til et spritnyt Fnatic-mandskab, der i den grad har overrasket og fredag tabte de til H2k, der spiller deres første LCS-split nogensinde. 

Altså er tabellens top og bund endnu den samme som fra sidste uge, hvor SK Gaming og Fnatic dominerer toppen på samme vis, som MeetYourMakers og ROCCAT på overraskende vis har sat sig tungt på bunden, hvor de lejlighedsvist slås med GIANTS.