Den åndelige vagabond kaldet Bard er den næste champion, som gør sin entre på Summoner's Rift. Bard som normalt har sin gang i det hinsides manifesteres kun når noget truer den kosmiske balance.

Bard er en supportchampion som udmærker sig ved at kunne bevæge sig rundt imellem lanes og jungle helt ubesværet.

 

Hans passive hedder Traveler's Call og gør at der omkring på Summoner's Rift bliver fremmanet små klokkespil som når de samles op af Bard giver ham XP, movement speed og mana. Samtidigt bliver små ånder, de såkaldte "Meeps", trukket til hans side og kaster sig selv imod hvad end Bard angriber og forsager ekstra skade. Jo flere klokkespil han samler op, jo flere og kraftigere Meeps får han.

Hans Q er et almindeligt skillshot som laver skade og kan stunne hvis det rammer en væg eller end anden champion samtidig.

Caretaker's Shrine er hans W og fungerer som en "health pack" og allierede som træder på den, får både liv og movement speed kortvarig, til gengæld kan fjender ødelægge den ved at træde på den.

Hans E, Magical Journey, laver en portal hele vejen igennem en hvilken som helst væg som både allierede og fjender kan benytte sig af.

Tempered Fate er hans ultimate og gør at alt i et område - både Champions, Minions, Turrets og monstre - bliver frosset fast i en tidslomme og samtidigt gjort immun over for alt skade i dens varighed.

Alt dette gør at der er masser af muligheder for at hjælpe hele holdet. Hans fordele vil dog også stille ham over for et svært valg mellem at hjælpe holdets AD Carry og roame for at hjælpe de andre lanes.