Mens de flestes øjne højst sandsynligt er rettet mod League of Legends Championship Series, hvor verdens bedste League of Legends hold kæmper, er danske Jesper "Niels" Svenningsen i gang med at udføre noget af en præstation i den næstebedste turnering, Challenger Series.

Det danske talent er at finde hos ORIGEN, som i skrivende stund har en score på 8 - 0. Når man kigger på hans holdkammerater, Paul "sOAZ" Boyer, Maurice "Amazing" Stückenschneider, Enrique "xPeke" Cedeño Martínez og Alfonso "Mithy" Aguirre Rodriguez, vil de fleste nok tænke, at det er grunden, men Niels gør det ufattelig godt.

Lige nu topper danskeren KDA-scoren med en gennemsnitlig KDA på 29, hvilket må siges at være noget af en bedrift. Han kan sammenlignes med hans holdkammerat, Amazing, som ligger på andenpladsen. Han har i skrivende stund en KDA-score på 8.8.


(xPeke må være tilfreds med hans ADC-carry, Niels - Foto: GGWallpaper)

Fortsætter holdet samme succes, vil de være sikret en plads direkte ind i LCS, da reglerne er lavet om i 2015 og sender sidstepladsen i LCS ud af turneringen, mens førstepladsen i Challenger Series kommer ind og overtager.