Tilbage i juli måned udgav Blizzard det femdelte gamemode, Curse of Naxxramas, som blandt andet bragte en række nye, spændende kort på bordet. Nu har Blizzard igen været på tegnebordet, men denne gang for at designe det såkaldte Blackrock Mountain, som er et nyt femdelt eventyr.

I skrivende stund kan det nye Blackrock Mountain forudbestilles for en sum af 21,99 euro - hvilket er lige under 170 danske kroner.

Til Blackrock Mountain kommer der selvfølgelig også en ny kortbagside, som kun kan blive en del af samlingen ved forudbestilling af gamemodet. Det kan ske i in-game shoppen for enten rigtige penge, iTunes eller Google Play balance.

Det er desuden ikke kun en kortbagside, som Blizzard har annonceret. En række nye kort kommer også på bordet, men seks er allerede blevet offentliggjort, som du kan se herunder. Ydermer har Blizzard været ud at sige, at rige belønninger venter dem, som er modige nok til at udfordre monstrene fra Blackrock Mountain.

Derudover har en række personer på scenen fået den prægtige mulighed for at spille på det nye board. Heriblandt Marcin "Gnimsh" Filipowicz, som har taget et snapshot af det nye design og  delt det på hans Facebook-side.

Forudbestillingen skal altså ske inden vi rammer april måned, hvor korttryllere verden over drager på eventyr i det ukendte, hvis man vil have fingrene i Molten Core-bagsiden.