Om knap en time åbner dørene til Copenhagen Games 2015, og allerede torsdag eftermiddag starter gruppespillet i CS:GO. I løbet af torsdagen skal der findes 16 hold, som skal deltage i hovedturneringen til eventen, imens resten skal dyste i B-turneringen.

I kvalifikationen er der en del interessante hold, blandt andet danske CPLAY samt franske melty eSports Club, polske InShock og svenske Games4u. Grundet færre tilmeldte end der var regnet med, er de fleste af grupperne med tre hold, imens enkelte grupperne kun er med to hold. 

Du kan finde grupperne her

Alle kampene bliver spillet med forudbestemte maps i det første GSL-format. I de grupper hvor der er tre hold, bliver der spillet bo1 kampe, hvor det højeste seed har fået W/O i første kamp. I grupperne der kun tæller to hold, skal der spilles en bo3 kamp om hvem der får det højeste seed videre i turneringen. Alle kampene starter klokken 14:00 torsdag.

Maps i første GSL-gruppespil:

  1. kamp: de_inferno
  2. kamp: de_dust2
  3. kamp: de_nuke

De to bedste fra hver gruppe går videre til det andet GSL-gruppespil, hvor der vil være fire i hver gruppe. Her bliver der spille bo1 med VETO. De to bedste fra det andet gruppespil kvalificere sig til A-turneringen, imens de resterende hold skal kæmpe i B-turneringen.