Skal du ikke sidde i din lokale kirke og fejre kristendommens fødsel den 22. til 25. maj, så kan du jo passende slæbe dit helt eget personlige elektroniske alter med til Midtfyns Fritidscenter i Ringe. Her afholder LG Fyn nemlig PinseLAN. Her er der er lagt op til, hvad der lyder som et rigtigt hygge-event, hvor der vil blive dystet i følgende spil:

  • Counter Strike: Global Offensive - 5v5
  • League of Legends - 3v3
  • Hearthstone - BO3
  • Minecraft - Creative
  • Trackmania - Nations Forever.

Og så vil der også være konkurrence sodavandsbælning samt heftig indtagelse af Othello lagkage på tid! Det er jo underholdning af den helt gamle (vamle) skole, og altid et højdepunkt! 

Billetterne til PinseLAN koster 245 kr. uden forplejning eller 385 kr. med forplejning (aftensmad lørdag og søndag + morgenmad lørdag, søndag og mandag. Morgenmad består af 2 rundstykker, smør og marmelade) og billetterne kan rekvireres via billet.dk

Du kan læse meget mere om PinseLAN på deres hjemmeside, hvor du blandt andet kan se, at alle deltagere får én måneds adgang til TV2 Play, der skulle have en værdi på 129 kroner. Herunder har vi en lille beskrivelse af eventet fra arrangørerne selv. Skal du til Ringe og svinge musen hen over pinsen?

LAN Gaming Fyn PinseLAN 2015 afholdes i år for 3. gang af foreningen LAN Gaming Fyn (LG-Fyn). Tidligere NetParty Fyn Klubben ( Lillebror og foreningen af NetParty Fyn til okt. ) Vi er en Computer forening der har holdt mange LANs hver eneste måned siden 1999. Både store og små, så vi ved vi ved lige præcist hvad der skal til for at bygge et event op. LG-Fyn PinseLAN har plads til over 350 deltagere, og med en god tidsmæssig placering og et kæmpe netværk af interesserede, så forventer vi fuldt hus.

LG-Fyn PinseLAN afholdes i Midtfyns-Fritidscenter i Ringe på Fyn og afvikles ved hjælp af frivillig arbejdskraft. Vi gør det fordi det er sjovt og fordi vi gerne vil skabe rammerne omkring computerspil for alle der måtte have interesse, men måske ikke lige mulighed for selv at sætte gang i noget i den størrelse.