Der er ikke meget gang i den for NFL-fans i denne tid. Ud over at se frem til den snarlige NFL Draft om et par uger, så er det bedste bud på underholdning nok EA Sports NFL-serie. De har netop annonceret udgivelsesdatoen for Madden NFL 16, og det bliver den 25. august. Det er ikke den store overraskelse, da udgivelserne typisk ligger deromkring for denne årlige udgivelse.

Vi har dog gode forhåbninger om, at EA Sports leverer endnu et solidt spil i kølvandet på sidste års udgave, MAdden NFL 15. Det var nemlig et af de bedste Madden-spil i flere år. Du kan læse mere om det kommende spil på den officielle hjemmeside, og herunder har vi selve annonceringen fra EA Sports.


Hey football fans, we’re sure you’re getting pumped for the NFL Draft, and now there’s one more thing to get excited about: Madden NFL 16 is in development and will launch on August 25, 2015.

We’ll be sharing news, features and more details starting in May, so keep an eye on the official Madden NFL website, Facebook and Twitter pages for more info.