I løbet af natten fortsatte ESEA Invite Season 18 Global Finals med en masse Counter-Strike: Global Offensive kampe. Blandt andre polske Virtus.pro sikrede sig en billet videre i turneringen med en sikker 2 - 0 sejr over amerikanske Nihilum. Den største overraskelse var dog Titan eSport, der tævede fnatic.

Mens de amerikanske hold tabte kamp efter kamp, så var det en anden snak for franske Titan eSport, der virkelig har været velkørende over den seneste periode. I nattens sidste kamp mødte de svenske fnatic, som ikke fik et eneste ben til jorden.

Første map var de_inferno, hvor svenskerne kom dårligt fra start, og de måtte se sig slået 6 - 9, selvom de startede Counter Terrorist. Uden de helt store problemer fik franskmændende også hevet de nødvendige runder i hus igennem anden halveg, så det endte med at være 16 - 9 i fransk favør.

Næste map var så de_cache. Igen kom franskmændende langt bedst fra start, og de fik hevet hele 11 runder i hus mod svenskernes 4. Derved lå de godt til sejren forud for anden havleg, og det voldte dem heller ikke store problemer at få de sidste fem runder hevet i hus.

Turneringen fortsætter i dag klokken 17:00 dansk tid, når der er et amerikansk opgør på menuen i form af CLG mod Luminosity.