Den første kamp ved CCS til Dreamhack Bucharest 2015 er netop færdig, og her endte det i dansk triumf. Team SoloMid har netop slået Fnatic på to maps, hvor TSM virkelig fik lov til at vise deres kvaliteter. Dermed er TSM et stort skridt på vej mod endnu en finale.

Danskerne valgte de_dust2 som deres map, og her kom danskerne skidt for start. Fnatic kom hurtigt foran 5-0, før danskerne stille og roligt fik arbejdet sig ind i kampen. Efter en smal føring på 8-7 efter første halvleg, fik danskerne lukket først map med cifrene 16-12.

På andet map startede TSM flot ud med en 3-1 føring som terrorsiter på Fnatics map, de_inferno. Her fra gik runderne frem og tilbage, og danskerne formåede endnu en gang at vinde 8-7 som terrorister. I den anden halvleg startede det ud med runder frem og tilbage, før TSM fik en 14-10 føring. Efter et par tætte runder, kunne danskerne gå fra andet map som sejrherre med de tætte cifre på 16-13.

Det betyder at TSM lørdag skal møde vinderen af Ninjas in Pyjamas og EnVyUs, som går i gang om cirka 30 minutter. Der er lagt op til endnu en spændende kamp fra Rumænien, som også bliver den sidste kamp for i dag.