Tredjedagen ved Dreamhack Bucharest 2015 nærmer sig med hastige skridt, og det vil sige, at finalen snart skal afvikles i Counter-Strike: Global Offensive turneringen, CCS Kick-off Season Finals. For første gang er Team SoloMid gået hele vejen til finalen ved en international event. Gaming.dk har snakket med holdet.

Det startede tilbage i fredags med et velspillende Team SoloMid, som slog en af de helt store favoritter, fnatic, med 2 - 0. Allerede her var der klare indikationer af, hvilket niveau holdet havde tænkt sig at ligge for dagen i Rumænien. Det flotte resultat blev så efterfulgt af godt spil mod Ninjas in Pyjamas i dagens kamp.

Lineup:

  •  Finn "karrigan" Andersen
  • Nicolai "device" Reedtz
  • Peter "dupreeh" Rothmann
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth
  •  Rene "cajunb" Borg

Gaming.dk har talt kort med Andreas "Xyp9x" Højsleth, der har svært ved at få armene ned efter holdets bedrift. Det er blevet til to sejre uden at miste et eneste map indtil videre, men derfor har det stadig været tæt.

Jeg vil ikke sige, at vi vandt vores kampe uhindret, det var nogle rimelig tætte maps. Dog er det super tilfredsstillende endelig at komme i en international finale, hvor alle de gode hold er med:)

Det vigtigste er dog, at holdet er finale klar, hvor de kommer til at møde fnatic, som de slog tidligere i turneringen. Og spørger man Xyp9x, er holdet glad for endelig at slippe af med deres 3.-4. plads, som var begyndt at blive en kedelig selvfølge.

Det betyder meget. Vi har haft så mange 3.-4. pladser, så det er til at brække sig over. Det er ligeledes dejligt at vide, at man er på fod med alle de andre gode hold, nu hvor at CS for alvor bliver stort:) Vi har op til denne event ikke trænet særlig meget, fordi folk er så udmattede fra de events, vi har været til, men måske skal vi bare lade være med at spille så meget - det virker åbenbart;)

Ifølge Xyp9x er det svært at sætte en finger på, hvad det helt præcist er, som de gør så godt kontra de andre events, som de har deltaget ved.

Jeg ved ikke helt, hvad vi gør korrekt. Vi har forberedt os lidt mere til den her event måske. Derudover virker det til, at vi rammer mange af vores skud:)

Holdet har en god spandfuld timer, før de skal spille finalen, så de har rigeligt med tid til at lade helt op til kampen. De møder fnatic klokken 15:00 i morgen søndag i en BO5, hvor det bliver spændende at se, om de kan gå hele vejen til guldet uden at tabe et eneste map.