Blizzards betasucces, Heroes of the Storm, nød stor opmærksomhed under et af spillets første officielle events, nemlig PGL Spring Champions of the Storm, som blev afholdt ved dette års rumænske Dreamhack.

Vinderen af turneringen blev Team LiquidPRO, der under hele turneringens forløb viste dominerende spil. De endte da også i finalen fra Winner's Bracket med en 1-0 fordel mod et polsk Gamers2-mandskab, der undervejs nedlagde blandt andre SK Gaming, trods de ankom forsinkede til turneringen grundet flyproblemer fra hjemlandet. De to hold stødte hovederne sammen i kvalifikationsturneringen, hvor Gamers2 kom bedst fra start.

Det blev dog også polakkerne, der tog første map, Garden of Terror, i overbevisende stil ved selve finaleturneringen. Det slog dog ikke Team LiquidPRO af pinden. Det erfarne mandskab vandt tredje map i overlegen stil, hvor en gennemtænkt disengage-kombo sikrede dem sejren.

(Team LiquidPRO løfter trofæet og chekken på €5000, som de vandt ved DH Rumænien. Foto: LiquidPRO)

Fjerde og sidste kamp, som blev spillet på banen Sky Temple, blev også turneringens sidste kamp. To afgørende teamfights sikrede Team LiquidPRO den endelige sejr og 5000 euro. Gamers2 måtte tage sig til takke med 2.500 euro og en andenplads ved turneringen i Rumænien.