Gaming.dk er altid under udvikling. Måske er det ikke synligt for jer læsere, men bag scenen sker der lige nu en masse spændende ting, som vi her vil løfte sløret for. I hvert fald en lille smule. Vi er nemlig ved at redesigne sitet, og der kommer store forandringer til både udseende og funktionalitet. 

Vælg selv dine nyheder på forsiden
Vores forside får et grafisk løft, der kommer til at give nyhederne langt mere plads, og forsiden skulle gerne blive mere overskuelig at se på. Gaming.dk er jo primært et nyhedsvæsen, og derfor vil vi gerne give nyhederne endnu mere kærlighed på forsiden. Derudover vil det blive muligt at vælge hvilke nyheder, du gerne vil se. Er du kæmpefan af League of Legends, og siger Counter-Strike: Global Offensive dig absolut intet, så kan du vælge dit nyhedsfeed derefter. Herunder kan du set et lille snit fra forsiden.

Et preview af en lille bid fra forsiden

Ud med Disqus og ind med vores eget
Kommentarsystemet Disqus er blevet vejet og fundet for let. Alt for let. Derfor ryger det ud og vi implementerer igen vores helt eget system. Det betyder, at kommentarerne loader sammen med siden, og ikke kommer haltende et stykke tid efter al det andet indhold, som vi har set med Disqus-systemet. Vi håber, at det kan få gang i den livlige debat til nyhederne og artiklerne, som Disqus har hæmmet en del igennem den sidste tid.

En rigtig markedsplads og et bedre forum
I er vilde med skins og tossede med at handle! Faktisk så vilde, at vores forum drukner i køb og salg-tråde. Det er både skidt for communitiet og skidt for handelen. Derfor laver vi en dedikeret markedsplads, hvor det bliver langt nemmere og mere overskueligt at handle med hinanden. Køb og salg bliver derfor fjernet helt fra forummet, der så får masser af luft til alle de andre sjove ting, som hører hjemme på et solidt gaming-forum. Markedspladsen kan du se herunder. Den er tom lige nu, men den skal nok blive proppet med masser af lækre skins!


Markedspladsen er ikke tom meget længere

Mere fokus på dig
Ud over at bestemme hvilke nyheder, du gerne vil se på forsiden, får du også mulighed for at sætte dig selv lidt mere i centrum. Vi kommer blandt andet til at fokusere mere på blogs. Så har du noget på hjerte, gode kommentarer eller gemmmer du bare på en heftig rant, så kan du komme ud med det via din egen personlige blog. Og her vil de bedste blogs få kærlighed på forsiden. Din profil-side bliver også langt bedre. Du kan sætte wallpapers op, skrive en biografi og have detaljer om din spil-aktivitet samt links til de sociale medier, som du muligvis gør brug af. Vores BLOG-side kan du se herunder. Dog med lidt placeholder-blogs. 

Munkefar glæder sig i hvert fald til de nye tiltag!

Et væld af små detaljer giver et bedre Gaming.dk
Bag scenen sker der også en masse ting for os skribenter, der gør det nemmere og sjovere at skrible om esport og gaming, hvilket gerne skulle lede til flere nyheder, artikler og andre sjove ting fra os til jer. Datoen er ikke lagt fast endnu, og med web-udvikling tør vi heller ikke give en specifik dag. Men vi håber og satser på, at lanceringen af de nye tiltag sker engang i maj måned. Har du forslag, ris eller ros, så modtager vi det selvfølgelig gerne. Både her i kommentarerne, eller også kan du smide en mail til chefredaktøren på [email protected]