Danske Team SoloMid fik som bekendt svensken ned med nakken i nat, da de besejrede Ninjas in Pyjamas i FACEIT League Lan Finals. Finalen blev spillet sent i går aftes, da FACITs netværk tilsyneladende blev ramt af et DDOS-angreb

Efter kampen var spillerne forståelig nok lidt trætte. Men ikke så trætte, at de ikke kunne fortælle lidt om kampen og smide lidt billeder.


" Im so happy! Got no words - thank you so Much team". Rene "Cajunb" Borg med den lidt beskedne pokal efter kampen. Foto: Cajunbs twitter.

Ovenover har vi Cajunb med FACEIT-pokalen, og han takkede holdet for den gode indsats. Andreas "Xyp9x" var ude og takke både hold og fans efter kampen.

Hvor meget TSM fik for sejren, ved vi faktisk slet ikke, da der ikke har været detaljer om præmierne endnu. Men da Peter "dupreeh" Rothmann takkede hans holdkammerater i nat, kunne han også afsløre, at det danske mandskab hev næsten $40.000 hjem for deres FACEIT-sejr.

Herfra skal der lyde et stort tillykke til de danske drenge, der endelig ser ud til at have fundet formen. Det bliver spændende at se, hvordan de gør sig i den nye ESL ESEA-Liga, hvor der venter præmier for millioner af kroner.