The International 5 har en evigt voksende præmiepulje takket været salget af The Compendium. Det salg har nu boostet puljen op over $9 millioner dollars, hvilket er godt 60.000.000 danske kroner. Det er altså en pænt stor klat penge set med e-sportsbriller. Eller med helt almindelige briller. Også solbriller. Måske ikke lige med Bill Gates briller dog, men for alle os dødelige, er beløbet svimlende stort.

Milepælen ved de $9 millioner giver alle Compendium-ejere en Wyvern Hatchling, der kan bære deres udstyr, når de skal i kamp. Der kan også låses op for flere skins til den lille courier, når stiger i Compendium level.

Salget af The Compendium har hermed spækket præmiepuljen med over $7,4 millioner oveni basisbeløbet på de $1,6. Som man kan se på den nedenstående graf, er salget ved at stagnere en lille smule. Hvilket er forventeligt, da ekstremt mange Dota 2-fans allerede har investeret i The Compendium. Men hvis du kigger på den nederste graf, kom der en stor stigning, da den anden Immortal Treasure blev frigivet. Det sker snart for dette års Compendium, hvis uden tvivl vil give en stor stigning af salget igen.

Der er cirka 60 dage tilbage, inden vi rammer The International 5. Valves mål for indsamlingen til puljen er 15 millioner dollars. Som det ser ud nu, så burde den lige skrabe sig deropover.