Så er det langt om længe torsdag den 28. maj 2015. For mange mennesker er dette muligvis blot endnu en torsdag, men den garvede læser er nok allerede informeret om, at det er tid til, at den 6. sæson af den professionelle League of Legends liga, League Championship Series, skal i gang.

Alle 10 mandskaber skal i aften i aktion for første gang, hvor de alle jagter de første point for at komme så godt som overhovedet muligt fra land. Mens det er muligt  at spille på alle fem kampe hos Danske Spil, har undertegnede valgt at tre kampe ud af aftenens program for at kigge nærmere på odds mulighederne.


fnatic vinder... fordi det fnatic?

De rutinerede spillere fra fnatic kommer på noget af en svær opgave, når de i første kamp møder sidste sæsons andenplads, Unicorns of Love. Det bliver endda med debut til Martin "Rekkles" Larsson, som atter engang er tilbage i fnatic-trøjen.

Klokken 18:00 får fnatic og Unicorns of Love lov til at skyde ballet i gang. Sidste gang, de to hold mødtes, var tilbage i 2015 EU LCS Spring/Playoffs, hvor fnatic blev presset noget så gevaldigt. Hele fem maps skulle tages i brug, før fnatic vandt 3 - 2.


(Foto: Dailydot)

Som det er nævnt tidligere, er dette opgør Rekkles første officielle kamp tilbage i fnatic-lejren. Han erstatter Pierre "Steelback" Medjaldi, der må nøjes med at følge sit tidligere hold fra sidelinjen. Nogle vil nok mene, at det svækker et hold at foretage en udskiftning så tæt på en så vigtig kamp, men nu har han spillet sammen med Bora "YellOwStaR" Kim i botlanen før i sit tidligere fnatic ophold.

Tilbage i hans spæde dage som fnatic-spiller lå han mest højest antal kills. I den netop overståede sæson præsterede han også acceptabelt, eftersom han endte med den tredje bedste KDA på 7.0 - bag blandt andre Fabian "Febiven" Diepstraten og føromtalte SteelBack.

Anbefalet: fnatic vinder til odds 1,45


Ulvene spiser sløjt SK mandskab

Ligesom mange af de andre hold i den europæiske LCS har SK Gaming været nødsaget til at hente nyt blod ind på holdet. Dette er sket i form af Adrian "Candy Panda" Wübbelmann, som tidligere har været en del af selv-samme hold.

Problemet med Candy Panda er, at han ikke var en del af turneringen sidste split, så han er højst sandsynligt ude af form. Næste problem er, at det godt kan være, at SK Gaming gjorde det helt forrygende i forrige sæson og endte på toppen, men det kan de i høj grad takke Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou-Napoleon for.

FORG1VEN lå nemlig med den absolut bedste KDA i hele turneringen. Med imponerende 12,3 tangerede han ubestridt førstepladsen foran Steelback, der "kun" fik skrabet en KDA på 8,9 sammen. Det bliver altså et SK Gaming hold, der skal se sig om efter en anden til at trække læsset.


(Foto: Gamepedia)

Derudover kan det nævnes, at Copenhagen Wolves som en af de få mandskaber ikke har valgt at foretage ændringer på holdkortet. Det vil sige, at det bliver samme ulve flok i aktion, som præsterede at hive en sjetteplads i hus sidste split.

Anbefalet: Wolves vinder til odds 2,60


Gambit Gaming ødelægger nyt Elements hold

Danske Henrik "Froggen" Hansen har lavet en større rokade på sit hold. Alle hans tidligere holdkammerater er røget på porten, og han har taget velkendte ansigter ind - blandt andet et par, som allerede tidligere har været en del af Elements.

Det kommer til at gøre ondt på Elements, at de har mistet Rekkles. Han var den spiller, som der statsmæssigt præsterede bedst i det seneste split, og Erik ''Tabzz'' van Helvert kommer på noget af en opgave, når han skal fylde skoene ud.


(Foto: Ytimg)

Gambit Gaming derimod skal ud for  at vise, at de er bedre end den fjeredeplads, som de fik erhvervet sig sidste split. Til at hjælpe sig har de fået fingrene i FORG1VEN, som allerede er blevet rost til skyerne tidligere i artiklen.

Det græske talent erstatter danske Kristoffer "P1noy" Pedersen, der ellers gjorde det acceptabelt. Men det er ingen hemmelighed, at dette kommer til at være en kæmpe forstærkning for holdet, som højst sandsynligt kommer fra land med tre point i bagagen.

Anbefalet: Gambit Gaming vinder til odds 1,65


Kampene kan følges fra klokken 18:00 på  denne stream. Det kan lige nævnes, at der er odds på alle aftenens kampe, og de kan findes her.

Tallene er fundet klokken 00:00. Spil med omtanke.