Var du fan af DICE's eminente Battlefield 2, der af mange regnes for det bedste i serien, husker du muligvis en modifikation ved navn Project Reality. Moddet var ekstremt populært takket være en super høj kvalitet og et fantastisk gameplay. Folkene bag moddet, der nu kalder sig Offworld Industries, har netop lanceret en Kickstarter-kampagne for deres eget spil, Squad. Der er selvfølgelig tale om et holdbaseret multiplayer FPS med et moderne præg, og de satser på et højt niveau af realisme og autenticitet.

Navnet er vanvittigt generisk, men det har ikke afholdt folk fra at bakke op om projektet! På Kickstarter-siden kan du nemlig se, at blot ét døgn inde i kampagnen, har de allerede samlet $140.000 ind, og deres mål er blot $184.000. Og da der er hele 28 dage igen, må vi antage, at de rammer deres mål og meget, meget mere end det.

Faktisk startede Squad som et project, hvor de ville videreføre moddet Project Reality. Men det har altså nu resultaret i sit helt eget spil, og de er lige nu 22 folk på opgaven hos Offworld Industries. 

Kampagnen er startet med et brag, og selvom de $184.000 bliver nået inden længe, så har de masser af Stretch Goals. Faktisk op til $1.000.000. hvor de har tænkt sig at bringe helikoptere med ind i spillet. Læs mere om det interessante spil på deres kampagneside, hvis du har hang til holdbaseret multiplayer og realistiske FPS'ere.

Herunder kan du se en video fra det gamle Project Reality. For mange et meget nostalgisk gensyn!