Ifølge HLTV.org er Julien "AREA" Dubois blevet ramt af et VAC ban i går. Siden midten af 2013 har den franske topspiller været inaktiv på den professionelle scene, men nu er han altså blevet bannet af Valves Anti Cheat system.


Et billede af AREAs Steam profil, hvor VAC-udelukkelsen tydeligt fremgår. Foto: Gaming.dk

Til den franske side Vakarm.net siger Dubois, at hans ban er i forbindelse med CS:GO, men han benægter at have snydt. Dubois overvejer derfor at tage kontakt til Valve.

Julien "AREA" Dubois dukkede pludselig op på scenen tidligt i 2013, hvor han spillede for BuyKey og leverede nogle præstationer, der meget hurtigt fik ham i søgelyset hos nogle meget store hold. Han fik faktisk et tilbud fra LDLC.com, hvilket han dog ikke tog imod. Hans pludselige "rise to fame" og enormt høje headshot-ratio kombineret med et afslag fra et stort hold fik en del til at tvivle på, hvorvidt der var rent spil fra AREA's side. 

I videoen "HStory", kan du selv se, hvor præcist et aim AREA havde i 2013. Mon der er snyd med i billedet? Det er der i hvert fald mange, der mener.

Julien "AREA" Dubois' VAC ban er nu det tredje af slagsen, der rammer en fransk topspiller. I november måned sidste år stod de franske skandaler nærmest i kø, da både Titans Hovik "KQLY" Tovmassian og Gordon "Sf" Giry blev ramt af VAC bans inden for meget kort tid. Faktisk blev Julien "AREA" Dubois direkte beskyldt for at snyde i forbindelse med de to ovennævnte VAC bans. Det var spilleren Joey "fxy0" Schlosser, der hev AREA frem som snyder i et interview til franske millenium.org, som blev citeret hos HLTV.org.

Nu er Julien "AREA" Dubois så blevet bannet. Da han ikke er aktiv på den professionelle scene, har det nok ikke den store reelle betydning. Men det er muligvis en god forklaring på, hvorfor han pludselig skød ind på scenen og forsvandt som dug fra solen igen.