Copenhagen Wolves befinder sig netop nu i midten af en voldsom Reddit-shitstorm. Årsagen er, at LCS holdets manager, Karl "Dentist" Krey er blevet hacket, hvorefter private og fortrolige samtaler mellem ham og organisationens ejer, Jakob "JLK" Lund er blevet lækket.

I samtalerne diskuteres flere fortrolige ting bramfrit. Man ser blandt andet, hvordan ideen om at hive Martin "Deficio" Lynge ind i folden som kommende coach udfoldede sig. En sag, der fik sit foreløbige punktum, da både Karl "Dentist" Krey og Martin "Deficio" Lynge blev suspenderet af Riot Games, fordi det var i strid med poaching-reglerne.

Drøftede spillerudskiftninger og afvikling af Challenger-holdet

Det, der især har forårsaget den massive shitstorm på Reddit er, at de lækkede samtaler giver et sjældent indblik i, hvordan manageren og ejeren af Copenhagen Wolves planlægger, hvordan de vil forme holdet i de kommende år. Primært bygget op om Karl "Dentist" Krey som manager og Martin "Deficio" Lynge som coach.

Navne som Søren "Bjergsen" Bjerg, der lige nu spiller for Team SoloMid, Søren "SorenxD" Frederiksen, som spiller for Copenhagen Wolves nu og Dennis "Svenskeren" Johnsen, der er fri på markedet, nævnes blandt flere andre internationale League of Legends stjerner, som mulige emner til et kommende "super team". 

Mange bolde er kastet op i luften i de private samtaler og ingen spillere ser ud til at kunne vide sig sikker, når visionen om at blive det bedste hold i Europa skal indfries.

På et tidspunkt i den lækkede samtale bliver der sågar foreslået, at holdet i Challenger Series skal sælges, så fremtiden med det nye super team i League of Legends kan finansieres.

Spillerne flygter

Som følge af de lækkede samtaler har to af holdets spillere, jungleren Airwaks og top-laneren Youngbuck, valgt at tage afsked med holdet. Begge begrunder valget med, at arbejdsmiljøet på holdet er forværret.

I den lækkede samtale ser man også, hvordan manageren og ejeren af Copenhagen Wolves diskuterer, hvordan pengene kan fordeles i fremtiden, så manageren på sigt kan få en højere løn. En diskution, der ligeledes har bidraget til den ophedede stemning på Reddit.

Selv er Karl "Dentist" Krey sprunget ind i dialogen om sagen på Reddit

Pressemeddelelse på vej

Gaming.dk har været i kontakt med ejeren af Copenhagen Wolves, Jakob "JLK" Kristensen, som fortæller, at organisationen vil udsende en officiel pressemeddelelse senere i aften, hvor de vil kommentere på sagen, som allerede rammer hårdt med holdkaptajnen Joey "Youngbuck" Steltenpools fratrædelse. 

Som holdets danske mid-laner, Søren "SorenXD" Frederiksen, selv formulerer det på Twitter:

Læs den lækkede samtale her.