Ikke længe efter, vi var ude med den helt store rive efter PC-udgaven af Batman: Arkham Knight, kunne vi berette, at Warner Bros. rent faktisk trak spillet tilbage igen. Problemerne var nærmest ikke til at tælle, og tusindevis af negative bruger-anmeldelser dukkede op alle steder på nettet. Men nu er spillet tilbage ved udviklerne på ubestemt tid. 

Rocksteadys medstifter og director på Batman: Arkham Knight, Sefton Hill, var ude på Twitter for at berolige alle PC-spillende Batman-fans om, at Rocksteady lige nu arbejder som gale på at få styr på den sejlende PC-udgave af et ellers super sjovt spil.

Rocksteady arbejder ikke alene her. De er i tæt samarbejde med det firma, der stod for konverteringen til PC'en, Iron Galaxy. Nvidia hjælper også til ifølge Eurogamer, hvilket giver rigtig god mening, da Batman: Arkham Knight til PC'en benytter sig af Nvidias Gameworks-effekter, der blandt andet leverer meget flotte røg og regn-effekter til spillet. Og PC-udgaven er bundlet til flere af Nvidias produkter, så de har også stor interesse i, at PC-udgaven kører optimalt.

"We are working with WB Games and the development teams to address the performance issues of the PC version of Batman: Arkham Knight. We have made our QA and engineering resources available and will provide updates when they are available." - Nvidia til Eurogamer.

Nvidia understreger også, at det ikke er Nvidia-specifikke problemer, der plager spillet. Og det kan vi - og mange andre - fint bakke op. Selv med Nvidias effekter slået fra, kører spillet ganske elendigt på selv meget kraftig hardware. Så som vores eget Titan X, der burde æde et spil, der kører på den næsten 10 år gamle Unreal Enige 3-moter, til morgenmad.

Vi har ingen ide om, hvornår PC-udgaven ser dagens lys. Vi er ikke et sekund i tvivl om, at ingenørerne piskes som slædehunde for at få rettet fejlene ASAP! På den anden side skal vi nok heller ikke regne med at se spillet i handlen igen, før det kører 100%. For frigiver de spillet i dårlig form endnu en gang, tør vi slet ikke tænke på, hvor oprørt et internet vi vil blive vidne til.

Flere har gættet på en udgivelse af PC-udgaven til efteråret, da der på Steam kan læses følgende:


Men læg mærke til, at der står SteamOS, Linux og Mac. Det er ikke PC-udgaven, der er tale om her. Det kan meget vel være, at vi skal vente til efteråret. Men her på Gaming.dk gætter vi på, at Warner Bros. gerne ser spillet udgivet i sommerens spiltørke, hvor der er lav konkurrence om spillernes interesse og penge, hvorimod efteråret plejer at byde på langt flere udgivelser og dermed mere konkurrence.

Men hvad med dig, kære læser? Har du investeret i PC-udgaven af spillet, eller overvejer du det? Vores PC-anmeldelse er sat på stand-by indtil vi ser spillet på gaden igen. Det giver ingen mening at anmelde et spil, der ikke kan købes, og da Warner Bros. har trukket det tilbage, får de en chance mere for at vise, at de rent faktisk kan levere et spil, hvor teknikken forhåbentlig kan følge med selve indholdet, der virker til at være rigtig fedt!