Det var lige ved og næsten, for danske dignitas. I weekenden drog de sammen med SK Gaming til London for at spille Gfinity Summer Masters I, hvor dignitas spillede sig i semifinalen. Her mødte de franske EnVyUs, der desværre slog det sidste danske hold ud. EnVyUs har spillet en klippesolid turnering, og dignitas kan være stolte af deres indsats. De vandt rent faktisk over EnVyUs på Dust2 og tvang det franske storhold ud i overtid på både Overpass og Cache, hvor dignitas desværre tabte begge gange og derfor missede finalen. Men ikke med meget! Der er meget godt i vente for dignitas, der ser ud til at spille bedre og bedre.


Pokalen til vinderne - der også fik $40.000. Foto: Gfinity

Nederlaget til EnVyUs er god ganske forståeligt, da de faktisk gik hen og vandt finalen efterfølgende. Og det var med en ordentlig 3-0 røvfuld til Ninjas in Pyjamas. Første map var Dust2, og det var ikke til at se, at EnVyUs kort forinden havde fået klaps af dignitas på netop dette map. De startede effektivt ud og snuppede både pistolrunde og de tre efterfølgende runder, før vi så noget til ninjaerne, der formåede at komme med i kampen med et force buy. Herefter var kampen mere lige, og EnVyUs måtte se svenskerne hale ind på deres 6-1 føring. Ved halvlegen var føringen blot på 9-6 til EnVyUs. Skiftet gjorde NiP godt, og de tog hurtigt de næste to runder. Dust2 blev dog afgjort, da Fabien "kioShiMa" Fiey leverede et Deagle-triple kill i en eco runde for EnVuYs. Herefter hev det franske mandskab stille og roligt 16-10 sejren i land.

På Inferno startede NiP godt ud med at vinde pistolrunden samt den første eco. Herefter stod der dog næsten EnVyUs på det hele, da de franske spillere leverede flot spil hele halvlegen igennem, der endte med 11-4 til netop EnVyUs. Sideskiftet hjalp ikke de svenske spillere, der ikke fik en fod til jorden, inden EnVyUs lukkede Inferno ned 16-4.

Store smil hos EnVyUs. Foto: Gfinity

Tredje map blev Cache, og her tog EnVyUs de første tre runder, før NiP kunne snuppe to. Ninjas in Pyjamas synes at have fået startet deres økonomi op, men de så sig nødsaget til at gå tilbage til eco-runder, grundet EnVyUs dominans. På trods af stærkt spil fra det franske hold, formåede svenskerne at lave et lille comeback inden halvlegen, og de var derfor kun bagud med en enkelt runde før sideskiftet kom. Men endnu en gang måtte NiP se et fransk hold dominere anden halvleg. Kun en enkelt runde blev det til for NiP, før EnVyUs lukkede og slukkede på Chache med 16-9, og dermed vandt de Gfinity Summer Masters 3-0.

Stævnet i London viste, at dignitas kan spille op med de bedste, og fortsætter dignitas deres gode spil, kan der være store ting i vente for det danske hold.

Den endelige stilling kan du se her:

1.  EnVyUs - $40.000
2.  NiP - $20.000
3-4.  mousesports - $5.000
3-4.  dignitas - $5.000
5-8.  Titan - $2.500
5-8.  Virtus.pro - $2.500
5-8.  SK Gaming - $2.500
5-8.  Cloud9 - $2.500