Vi glæder os enormt meget til Star Wars: Battlefront, selvom vi indtil videre blot ved, at grafikken bliver rasende flot og gameplayet SER interessant ud. Men to af vores store håb er blevet slået i stykker, da Electronic Arts nu har meldt definitivt ud, at vi hverken ser Dødsstjernen eller får lov til at styre de gigantiske AT-AT'er rundt på egen hånd.

Vi vidste allerede, at vi ikke fik lov til at flyve rundt i rummet, men håbet levede videre om, at vi fik lov til at kæmpe inde i den legendariske Dødsstjerne. Men via reddit har en EA community manager nu sagt direkte, at vi ikke får en bane på Darth Vaders lille (store) baby.

We will not offer a Death Star based map. But stay tune for details around the maps we will offer.

Vi krydser dog stadig fingre for, at sådan en bane lander via det følgende DLC, der typisk kommer væltende i kølvandet på et spil fra EA.

Vi kan også læse, at alle maskiner er power ups. De kommer desværre ikke til at stå på banen, som vi kender det fra DICE's meget populære Battlefield-serie. Du spawner i en maskine ved at bruge en power-up. Det lyder desværre en smule skuffende, da det ville være ekstremt Star Wars-agtigt at se spillerne løbe ud og ind imellem en hangar fyldt med X-wings.

Den sidste Star Wars-skuffelse for denne mandag leveres via et interview fra Eurogamer, hvor de har snakket med Battlefront senior producer Sigurlina Ingvarsdottir.

Her fortæller Ingvarsdottir, at AT-AT'ens bane er forudprogrammeret, således den kun går der, hvor DICE vil have det. Du kan altså ikke tage kontrollen over en af de mest ikoniske Star Wars-maskiner. Forklaringen er, at den er så unik og kraftfuld, at den vil ødelægge hele spillets balance.

The path? No, you don't. It's a part of the mode itself, because the AT-AT is the objective of the mode. They have a set path because they're headed to the shield generator.

If you were to control their path - that would be game breaking.

Selvom det er skuffende nyheder, så ser Star Wars: Battlefront altså yderst lækkert ud! Og Eurogamer spørger også ind til fremtiden for Battlefront, hvor Ingvarsdottir svarer, at DICE har haft lyst til at gøre rigtig mange ting, men i sidste ende må de vælge og vrage, da de ikke har tid eller ressourcer til at få alt implementeret. Og hun udelukker ikke fremtidig krig i selve rummet og omkring Dødsstjernen. 

Star Wars: Battlefront udkommer den 17. november, hvor det både rammer PC, Xbox One og PlayStation 4. Du kan stadigvæk nå at skrive dig op til den lukkede alpha, hvis du er hurtig!