Det var en travl aften for de danske Counter-Strike: Global Offensive mandskaber, da henholdsvis SK Gaming, Reason Gaming og Team Dignitas endte med at komme i aktion. Holdene leverede en forrygende indsats og vandt alle deres respektive kampe.

Reason Gaming fik lov til at åbne en aften i Dannebrogs tegn, da de mødte Epsilon eSport i D!ngIT $2000 Weekly Cup #7. Det var en kamp, hvor der var brug for hele to gange overtid, før danskerne kunne smide hænderne i vejret.

Næste kamp var så SK Gaming mod ex-GPLAY, der mødtes i Acer Predator Masters powered by Intel. Kontra landsmændende fra Reason Gaming lykkedes det SK Gaming uden de store problemer at hive sejren i hus, da de vandt 2 - 0 med henholdsvis 16 - 5 og 16 -8.

Team Dignitas cementerede deres førsteplads i 99Damage Masters #2 gruppe B her til aften, da modstanderen var svenske 1337. Selvom svenskerne kom bedst fra start ved at vinde første map, tog Dignitas skeen i egen hånd efterfølgende og hev de to sidste maps i hus.

Aftenens sidste kamp var mellem SK Gaming og HellRaisers, hvor førstnævnte skulle levere samme form og præstation, som de tidligere på aftenen gjorde med ex-GPLAY, og det gjorde de. Det så ellers sløjt ud for danskerne, da de fik tæsk på første map. Efterfølgende fik de dog vist deres værd og endte med at vinde 2-1.