Selvom Fallout 4 er fire måneder væk, er visse moddere allerede igang med at producere nyt og spændende indhold. Det siger både lidt om, hvor populært Fallout-navnet er og hvor meget mods op igennem tiden har betydet for Bethesdas spil, hvor især Skyrim har været et stort spil på mod-scenen. 

Modderen Zealotlee har allerede leveret tidlige billeder af sit første mod, der viser billeder af en Rail Rifle, og han annoncerer sin tilbagevenden til modscenen på det officielle Bethesda-forum. Zealotlee har været med til at levere mods til Fallout: New Vegas, og det er godt at se scenen allerede er igang, på trods af, at spillet ikke er ude, og der slet ikke er adgang til mod-værktøjer.

Hey everyone,

Some of you might recognize me as the creator of such mods for Fallout 3 like the ACR and my contributions to Project Nevada for New Vegas. I stepped away from modding for a while but Fallout 4 pulled me back in. Now I'm working on some models that I plan to import into the game as soon as the tools become available.


Rail Rifle Mod. Det første mod til Fallout 4. Foto: Zealotlee på imgur.

Det er også godt at se, at folk stadig har lyst til at lege med mods, efter at Valve og Bethesda forsøgte sig med betaling for modifikationer tidligere på året. Det gik ikke så godt.

Mods er denne gang ikke kun for PC-spillerne. Bethesda kunne nemlig fortælle til E3, at Xbox One-udgaven ville understøtte mods efter lanceringen, og de arbejder på at få PlayStation 4 med på mod-vognen. Fallout 4 udkommer den 10. november, og tiden kan ikke gå hurtigt nok!