I går blev første dag af den ottende uge i det europæiske LCS afviklet, og det var spændingsfyldte og betydende kampe, der var på programmet. Det stærke mandskab fra Fnatic hev endnu en sejr hjem, og er nu kun tre sejre fra en ubesejret sommersæson. Holdet har desuden allerede sikret sig en plads i semifinalen under slutspillet.

Mindre godt er det dog gået for Copenhagen Wolves, der ikke længere kan kvalificere sig til slutspillet. Hvis ulvene vil blive i LCS, skal de vinde de tre næste kampe, og yderligere skal SK Gaming tabe deres tre resterende kampe - en næsten umulig situation, som holdet er i. Derved vil de dog overhale SK Gaming på tabellen, selvom de reelt set står lige. Sidstepladsen vil nemlig rykke direkte ned i Challenger Series, så ulvene skal have alle odds med sig, hvis det skal ske.

Desuden står H2k og Origen på nuværende tidspunkt lige, og de kæmper begge om en semifinaleplads til slutspillet. Der er kun tre kampe tilbage, og i næste uge skal de to hold krydse klinger - en kamp der kan være altafgørende. Derfor er det vigtigt for begge hold, at de tager en sejr med sig ind i den sidste uge af LCS.

Således ser stillingen ud inden aftenens løjer begynder:

# Holdnavn V T
1  Fnatic 15 0
2  H2k 10 5
2  Origen
10 5
4  Gambit Gaming 7 8
4 Giants Gaming 7 8
4 Unicorns Of Love 7 8
7  Elements 6 9
7 ROCCAT 6 9
9 SK Gaming 5 10
10 Copenhagen Wolves 2 13

Elements ligger lige nu i gråzonen, da syvendepladsen ikke kommer med til slutspillet, men undgår dog også nedrykningsstregen. Holdet kan nemt klatre både op og ned af tabellen, da stillingen er utrolig tæt. Derfor er kampene også blevet en tand vigtigere for holdene, da situationen hurtigt kan vende 180 grader. I aften står Fnatic så klar - en kamp der bliver yderst svær for Elements. Dog kan det være, at danske Henrik "Froggen" Hansen kan slå benene under den tidligere holdkammerat, Martin "Rekkles" Larsson, og resten af Fnatic.

Programmet for i aften forløber sig som herunder:

EU LCS Summer Split - Fredag d. 17. juli

Tid

Resultat
 Giants Gaming
vs. ROCCAT
18:00
0 - 1
 H2k
vs.  Copenhagen Wolves
19:00 0 - 1
Origen
vs.  SK Gaming
20:00 1 - 0
 Elements
vs.  Fnatic
21:00 0 - 1
Unicorns Of Love
vs.  Gambit Gaming
22:00 1 - 0

Alle kampene vises på den officielle stream nedenfor: