I dag, lørdag, er den første med NA LCS på programmet i 2016 sæsonen, men den anden dag med odds forslag her på Gaming.dk. I går var noget så uheldig, da samtlige forslag endte i nitter. Det vil vi forsøge at rette op på i dag og derved komme på rette spor.

NA LCS byder på nogle spændende opgør - blandt andet spiller TSM og CLG et vaskeægte rivalopgør mod hinanden, hvor både danske Søren "Bjergsen" Bjerg og Dennis "Svenskeren" Johnsen stiller op for TSM. Udover de to, skal danske Nicolaj "Jensen" Jensen, tidligere kendt som Incarnati0n, samt Henrik "Froggen" Hansen i ilden for henholdsvis Cloud9 og Echo Fox.

Første forslag, spilstop kl. 21:00 - Team SoloMid mod Counter Logic Gaming

Forslag: Counter Logic Gaming sejr til odds 2,50

I dagens første kamp møder to af de ældste hold på scenen hinanden. Der er ingen tvivl om, at kampen vil blive intens, og specielt æren er på spil her. Begge hold har haft nogle udskiftninger på holdkortet, men ser stadig helt utrolige ud. Specielt TSMs nye hold er stjernespækket, men her på redaktionen tvivler vi på, at de er klar fra start. Tit og ofte har hold svært ved at få tingene til at fungere lige med det samme, når der er foretaget et par udskiftninger - og TSM har foretaget fire. CLG har også foretaget et par udskiftninger, men har set mere klar ud i løbet af optakten. På redaktionen tror vi, at TSM skal bruge minimum nogle uger på lige at komme i gang, finde rytmen og blive spillet helt sammen i en så udfordrende atmosfære som LCS er, og derfor hælder vi til en spændende kamp, der ender med en CLG sejr.

Andet forslag, spilstop kl. 22:00 - Cloud9 mod Immortals

Forslag: Immortals sejr til odds 2,03

Det er ikke nemt at lave et forslag, når det er på et nederlag til en dansker - men her på redaktionen tror vi simpelthen ikke på, at Cloud9 kan slå et forholdsvist stærkt Immortals-hold. Henover vinteren har Cloud9 ellers fået tilgang af den suveræne jungler Lee "Rush" Yoon-jae, men det kan ikke være nok. Samtidig består Immortals af flere stjerner; Heo "Huni" Seung-hoon og Kim "Reignover" Yeu-jin, der er kommet til fra Fnatic, samt Eugene "Pobelter" Park og Jason "WildTurtle" Tran, der, i længere tid, har været prominente navne på scenen. Grunden til den store tro på en, forholdsvis, sikker Immortals sejr, er fordi Cloud9 står til at stille uden holdets shotcaller, Hai "Hai" Du Lam. Ifølge lolesports.com stiller Cloud9 med Michael "Bunny FuFuu" Kurylo som support, og selvom han er dygtig, har han ikke den samme indvirkning på holdet, som Hai har.

Tredje forslag, spilstop kl. 23:00 - Dignitas mod NRG eSports

Forslag: Dignitas sejr til odds 2,15

Faktum: Vi har egentlig ikke den store tiltro til Dignitas generelt, da de altid plejer at skuffe. De er kendt for altid at smide kampene ved Baron, men derfor lugter det stadig lidt af en Dignitas sejr i dag. Dignitas har, over vinteren, sagt farvel til spillere som Noh "Gamsu" Yeong-jin, der nu tørner ud for Fnatic, og Jo "CoreJJ" Yong-in, der nu har succes hos Samsung Galaxy. De har fået en fin erstatning ind for CoreJJ i form af Apollo "Apollo" Price, men halter lidt efter, kvalitetsmæssigt, top og jungle. I dag, deres første kamp i den nye sæson af LCS, møder de NRG eSports, der er nye i den her sammenhæng. NRG eSports er dog i besiddelse af prominente spillere, såsom Jung "Impact" Eon-yeong, der har været en del af SKT T1 og spillede for Impulse sidste sæson, Lee "GBM" Chang-seok, der havde en stor andel i Jin Airs succes sidste sæson i LCK, samt Johnny "Altec" Ru, der har vist sig at være en meget solid ADC.  Til dagens kamp står NRG eSports dog til at måtte undvære Impact samt deres jungler Galen "Moon" Holgate, og spiller derfor med to substitutes - hvilket også er grundlaget for tiltroen til Dignitas. Det har tidligere vist sig, at hold med substitutes har svært ved at klare sig og ofte ender med at tabe.