Det er søndag og sidste dag med NA LCS for den her uge. I går formåede vi på redaktionen at ramme to ud af de tre forslag, så det er et stort fremskridt. 

NA LCS byder ikke på de helt store kampe i dag som de gjorde i går. De mest spændende bliver Renegades mod NRG og Echo Fox mod Cloud9. NRG viste i går at de let kunne klare sig med 2 reservespillere på holdet, og endda med to baron steals fra GBM mod Team Dignitas. Renegeades spillede en langsom kamp i går mod Team Liquid, som endte i deres favør til sidst. Echo Fox med Froggen på holdet terroriserede Team Impulse i går, hvor Team Impulse ikke fik et ben til jorden, men de vil nok få problemer i dag mod det bedre hold Cloud9, selvom de tabte til Immortals i en tæt kamp. 

Første forslag, spilstop kl. 21:00 - Renegades mod NRG eSports

Forslag: NRG eSports sejr til odds 1,45

Dagens første kamp byder på to nye hold i NA LCS, som begge er kommet godt fra start med et win. NRG gjorde det i overbevisende stil imens Renegades haltede med at kunne få afsluttet deres kamp. GBM spillede en virkelig god kamp og levede op til alt det hype omkring ham, samt Altec også spillede en vild kamp. Vi på redaktionen tror at de vil kunne udspille Renegades og dermed tage en hurtig sejr over dem.

Andet forslag, spilstop kl. 22:00 - Team Dignitas mod Counter Logic Gaming

Forslag: Counter Logic Gaming sejr til odds 1,30

Ikke et særlig højt odds, men vi anbefaler at du spiller den her kamp sammen med de andre forslag for at få flest penge muligt. Counter Logic Gaming vandt ærkerival kampen i går mod Team Solo Mid og beviste endnu en gang at de er i toppen af NA LCS. Vi satsede på Team Dignitas sejr i går og som vi skrev, er de kendt for baron throw. Det gjorde de sandelig også i stor stil, med hele 2 barons taget fra dem. Ud fra gårsdagens præstationer tror vi på redaktionen at det bliver en overlegen sejr til Counter Logic Gaming.

Tredje forslag, spilstop kl. 00:00 - Echo Fox mod Cloud9

Forslag: Echo Fox sejr til odds 3,10

Det her bliver en af de sværere. Echo Fox har ikke nær så mange store profiler som Cloud9 har, men vi på redaktionen tror på Froggen og resten af Echo Fox vil kunne vise at de er et stærkt hold ved at slå Cloud9. Men Cloud9 har også lavet ændringer siden i går, ifølge lolesports.com stiller Cloud9 med Hai som support i stedet for BunnyFuFu i dag og det vil helt klart påvirke Cloud9's måde at spille på, da det er en helt ny shoutcaller de hiver ind. Det er et farligt forslag, men det giver virkelig godt igen, hvis Echo Fox beviser de er gode.

Det anbefales kraftigt at Counter Logic Gaming og NRG eSports bliver spillet på samme kupon for at få flest penge muligt ud af det, da det er meget lave odds de står til.