Tidligere på dagen kom det frem, at danske QuestionsMark har lavet deres egen organisation ved navn Astralis, med hjælp fra forskellige investorer og partnere. Klokken 22:00 tirsdag skal Peter "Dupreeh" Rothmann forbi 22Skammelen og TV2 studierne.

Her vil Dupreeh fortælle om hans karriere, som for alvor tog fart, da han efter 2013-sæsonen blev udnævnt som den 18. bedste spiller i 2013 af HLTV.org. Han vil derudover også fortælle om Astralis, som har det helt specielle ved sig, at spillerne også ejer en del af organisationen.

Journalist fra TV 2, Kasper Søgaard Alstrup, der også breakede nyheden om Astralis på tv2.dk, udtaler følgende om hvorfor TV2 har valgt at zoome ind på Astralis til Gaming.dk

"E-sport er stadigvæk et fænomen, der for det officielle Danmark kan sidestilles lidt med at være en undergrundskultur. Jeg tror, det er en af årsagerne til, at vi i 22 Skammelsen i aften dykker ned i historien om Astralis, fordi det ikke bare er en skelsættende dag for dansk e-sport, men også er hamrende fascinerende for folk, der ikke har en hverdag inden for e-sport."

Efter indslaget vil Jens Christian Ringdal, formand for eSport Danmark, blive interviewet LIVE af Skammelsen. Det hele vil blive vist i 22 Skammelsen på TV2, og hvis du ikke har mulighed for at se det netop der, så kan du efterfølgendes se det på TV2 Play.

*Indslaget kan ses her.