Nu starter anden uge af EU LCS og nu skal toppen og bunden til at bestemmes. I dag byder på nogle yderst gode kampe, hvor især Fnatic mod H2K og Origen mod Unicorns of love er kampe at se frem til. Men vi skal slet ikke fokusere på Origen mod Unicorns of Love kampen i dag, da vi på redaktionen har fundet tre gode forslag til i dag!

Første forslag, spilstop kl. 18:00 - GIANTS Gaming mod G2 eSports

Forslag: G2 eSports sejr til odds 1,60

G2 eSports har imponeret alle, med deres to koreaner Emperor og Trick, var der ikke mange der havde forventet det store af dem fra start, men de har modbevist alle ind til videre. GIANTS Gaming er ikke kommet godt fra start, og med et ikke så stjernespækket hold, ser de ikke lys tid lige foreløbig. Vi på redaktionen tror at G2 eSports tager en let sejr over et GIANTS Gaming hold der endnu ikke har formået at kunne få en sejr. 


Andet forslag, spilstop kl. 19:00 - Roccat mod Elements

Forslag: Roccat sejr til odds 1,65

Roccat er kommet med en nogenlunde start, med en overraskende sejr over Vitality, er de lige pludselig kommet med i racet om at være med i toppen. Men det fik G2 eSports sat en stopper for i sidste uge med en sejr over dem, men det betyder ikke at de kan forsætte deres gode spillestil som de viste mod Vitality. Derudover er det mod Elements, som blev jordet af G2 eSports, men fik en sejr over Splyce. Alle har sat Elements til at være i bunden af EU LCS og det tror vi også på redaktionen de vil, så derfor vil det være en klar sejr til Roccat. 


Tredje forslag, spilstop kl. 22:00 - Fnatic mod H2K

Forslag: H2K sejr til odds 1,75

Dagens topbrag, som står mod de regerende mestre Fnatic mod et forbederet H2K. Begge hold har formået at slå Origen, men kun H2K formået at gå ubesejret igennem uge 1, hvor Fnatic tabte til Vitality. H2K har virkelig været dominerende i begge deres kampe og mod et Fnatic som har vist lidt problemer, burde det være en tæt kamp, men i sidste ende bør H2K tage den da de bare generelt spiller bedre i øjeblikket.

Alle odds kan nå at ændre sig inden kamp start, så det er med at spille dem i god tid inden de falder eller måske heldigvis stiger. I kan finde alle kampe inde på danskespil, hvor i bare kan klikke på linksne.