Efter 3 års forberedelse ser et stort dansk projekt dagens lys. En ny virksomhed kaldt, Fragsters, er opstået. Projektet kan på sin vis godt sammenlignes med Astralis, da det hele vejen igennem er et dansk projekt. Deres ambitioner er at støtte unge eSport talenter, som har en drøm om at blive professionelle.

Den danske CS scene har længe savnet stabilitet, og måske kan dette projekt være med til at hjælpe scenen lidt på vej, det er i hvert fald et af deres fokusområder. Der er to ansigter bag projektet, hvor en af dem måske kan genkendes af nogen. Det er Morten Beutelmann og Kennth Goldy, der står bag, og den førstenævnte er brand manager hos virksomheden Komplett.

Selv forklarer Morten Beutelmann i en pressemeddelelse, at tiden var inde til at lancere et projekt af denne kaliber i Danmark:

Der har været fremgang i e-sport igennem mange år, men udviklingen er, som vi ser det, netop nu moden til at få fuld opmærksomhed fra de helt store sponsorer. Vi kan, helt unikt, tilbyde dem at være en aktiv del af deres content-plan, noget vi vil arbejde målrettet med.

De vil til en start fokusere på Counter-Strike: Global Offensive, men er ikke blinde for senere at udvide til andre spil. Hovedsageligt vil de kigge efter potentielle spillere på både den danske og svenske scene, og de bestræber sig efter at give de bedste forhold for disse spillere. Kenneth Goldy uddyber selv følgende omkring forretningsstrategien:

Vi tilbyder fremtidens e-sport talenter en ny forretningsmodel, hvor de udover en fast indtægt og ret til at beholde alle vundne præmiepenge selv, får direkte del i de fremtidige sponsorindtægter, idet overskuddet udbetales direkte til alle spillere på kontrakt. Dette er muligt idet ingen af ejerne udbetaler løn til sig selv.

Målene er heller ikke små for den nyetableret organisation, selv udtalte organisationen følgende omkring deres fremtidige mål:

Vi har en målsætning om at drifte et dansk top 20 hold i verden i Counter-Strike allerede fra 2017 og vil bruge 2016 på at teste fremtidens e-Sport talentmasse og hente sponsorer, der ser vækstambitionerne som kommercielt interessante.

Endnu en aktør, som endda vil blande sig i den absolutte eSports elite, kommer dermed ind på det danske marked, hvilket symboliserer den sprudlende udvikling CS: GO scenen er inde i lige nu. Organisationen leder lige nu efter et CS: GO hold, og hvis det skulle lyde interessant, kan man læse meget mere om det på deres hjemmeside her.