Efter at Nuke er blev redesignet, så har det luret i reserve mapsene, men fra i dag har det erstattet Inferno i den aktive competitive map pool.
Det er dermed et af de 7 maps, som bliver spillet ved den næste CS:GO Major, ESL One Cologne 2016.

De fleste har nok set prospillere skrive lidt omkring ændringen på twitter, og det bliver ikke modtaget overvældende positivt..


Vi så for første gang Nuke blive spillet ved MLG All-Star kampen, som nok bedst kan beskrive som kaotisk, hvilket til dels skyldtes, at stortset ingen af spillerne havde spillet Nuke mere end en enkelt gang eller to.

Det bliver dog interessant at se, om teams, der tidligere undgik fx Cobblestone, Cache eller Overpass bider i det sure æble og vælger at øve dem, eller om de forsøger at lege med Nuke.
Nuke var dog allerede i den tidligere version et af de mest bannede maps og blev stort set kun spillet af en håndfuld hold, som havde specialiseret sig i det deriblandt NiP, Virtus.pro og drengene fra Astralis, da de spillede under Dignitas.

Om Nuke bliver et map, som ligesom både Cobblestone og Overpass skal igennem et par justeringer, det er der nok ikke nogen tvivl om. Om vi indtil da kommer til at se lignende kampe, som da Train blev genintroduceret, hvor det igennem en længere periode var i omegnen af 12-3 CT halvlege, kan meget vel være. Heldigvis er det dog ikke længere tilfældet i Train, og de absolut bedste hold kan næsten siges at have gjort mappet T-sided.