Team Singularity, der for nyligt vandt CS:GO Danmark Liga #1 samt 30.000DKK, har været skjult på de sociale medier siden opstarten i december måned. Organisationen har i et halvt år forberedt sig på at kunne træde frem og præsentere sig selv, hvilket de nu har valgt at gøre. Der har været mange spørgsmål om organisationen, og nu har Gaming.dk interviewet hjernerne bag organisationen, hvor vi har talt med deres direktør, medejer/manager og holdets in-game leader.

Vi starter ud med direktøren, Atle “Atle” Stehouwer, der giver en introduktion af Team Singularity samt en overordnet fortælling af organisationen.

Atle “Atle” Stehouwer:

Team Singularity er Danmarks fremtidige pro eSport hold, og med en veldrevet organisation og stabile investorer i ryggen, er vi sikre på at Team Singularity har en lys fremtid i sigte, både nationalt og internationalt.Organisationen bag holdet har været seks måneder undervejs, hvor der har været flere spillere inde og vende, således at vi kunne finde den rigtige kerne af spillere som vi kunne sætte vores lid til, og som vi kunne tage til det næste niveau. Førhen har vi spillet under fanen AIM eSport, som var vores test organisation, men fra nu af og fremadrettet er vi kendt som Team Singularity.

Team Singularity vandt det seneste League of Sharks, hvilket har sikret dem en plads i det lukkede gruppespil i League of Sharks CS:GO Championship, hvor finalerne spilles til NPF dette efterår med en præmiepulje 100.000DKK. Derudover har holdet gennem CSGO Danmark Ligaens playoff sikret sig en plads i den lukkede turnering til Powerlan med en præmiepulje på 175.000DKK.

Medejeren af Team Singularity, André Høyer “SkurkN” Sørensen, valgte også at give scenariet fra sin synsvinkel, hvor han nævner at både spillere og ejere er meget motiveret, hvilke mål de har sat for holdet, og hvilke ligaer de i øjeblikket er i aktion i.

André Høyer “SkurkN” Sørensen:

Team Singularity startede ud mellem nogle folk i Aarhus i december 2015. Vi er finansieret af private investorer, og har dermed ikke haft travlt med at finde sponsorer, så vi i stedet kunne fokusere på spillet.

Efter Optimum Gaming gik i opløsning, hev jeg fat i sycrone, og zEptonL. Vi opbyggede efterfølgende holdet til at passe til sycrone og zEptonL, og vores først version af holdet bestod af valde, sycrone, zEptonL, Basso og carnees.

Efter Copenhagen Games mistede vi valde, der fik et tilbud et andet sted, men løsningen var hurtigt fundet, da vi tilføjede mEKO til holdet. Holdet er dog kun på 4 mand nu, da vi i øjeblikket har sat Basso på bænken.

Organisationens mål er at kunne fuldtidsansatte vores motiverede spillere, som alle viser potentiale til at kunne nå toppen af toppen, både i Danmark og internationalt. I øjeblikket er der kun en enkelt spiller der går i skole, hvilket giver holdet mulighed for at træne timevis dagligt. Træningsprogrammet er i øjeblikket 5 dage om ugen, hvor hver træningsdag er 6-7 timer. Derudover træner alle spillerne også individuelt, og når muligt, træner de også udover skemaet. Alle vores spillere viser motivation i topklasse, og vi er ikke i tvivl om, at de en dag vil blive set i toppen!

I øjeblikket er vi kvalificeret til POWER LAN, og League of Sharks’ CS:GO LAN. Vi har også tilmeldt os til CEVO Sæson 10 Open, så vi har rigeligt at se til i øjeblikket.

Til sidst hører vi fra hører fra holdets in-game leader, Dennis “sycrone” Nielsen, der fortæller om de forskellige spillere fra holdet. Han nævner også kort hvorfor de har valgt at trække Sebastian "Basso" Aagaard på bænken, og derfor kun er 4 faste spillere i øjeblikket.

Dennis “sycrone” Nielsen:

Lige pt. er vi kun 4 faste spillere på holdet, som enten har skrevet kontrakt, eller blot venter på, at der er en printer til rådighed. De fire spillere består af mig selv, som er vores taktiske leder og tema kaptajn på holdet. Jeg er en spiller, der udover alt det taktiske også lægger enormt meget energi og fokus i at holdet fungere, og at der er en positiv udvikling holdmæssigt, såvel som individuelt hos de forskellige spillere. mEKO er vores importerede svensker. Han er knap så integreret endnu, og det halter stadig med sætninger som "Er vi enige?" og "Du er helt væk". Det betyder selvfølgelig, at der er en lille sprogbarriere, men vi arbejder hårdt på at mEKO tager hånd om det danske. Første step på den vej er, at han skal forstå, at vi kommer til at tage Skåne tilbage, og det har han, så det går i den rigtige retning. zEptonL er holdets pugmaster. Godt nok er han UMP specialist samt "slayer of eco rounds", men han har også en helt unik spillestil, hvor han særligt accelerer i at lægge pres på modstanderen på helt egen hånd. Carnees er vores AWP spiller, og foruden at være Danmarks måske hurtigste awp, så har han en helt unik egenskab til at tage kritik. Det er faktisk sådan, at jeg har fået af vide af en af hans tidligere holdkammerater, at carnees kan tage ting til selv om så det var en kombination mellem s1mple og m0e, der på demoralsirende vis gav kritik til ham. zEptonL og jeg har spillet sammen siden vores tid i Optimum og også lidt før da. Vi blev imponeret over mEKOs firepower og talent, og vi har siden da spillet med ham. Carnees har været med helt fra starten af vores projekt, som startede stort set sideløbende med den danske CS:GO:DK Main Liga. Indtil fornyligt havde vi også Basso med ombord, men grundet interne problemer har vi været nødsaget til at kigge andre veje efter en ny 5. og det er sådan set hvad vi gør lige nu. 
Selvom nogle af spillerne går et stykke tid tilbage, så har der, ligesom der altid er i dansk CS, været problemer med at finde et 5 mands lineup, som alle spillerne har fuld tillid til. Vi nærmer os dog, og håber snart at kunne annoncere en fuld femmer. Den manglende komplethed har blandt andet betydet, at vi ikke har fået trænet nær så meget, som vi kommer til fremadrettet.

Team Singularity står som nævnt uden en fast 4. mand i øjeblikket, og dermed er holdets spillere følgende:

  •  Wisti “zEptonL” Holst
  •  Dennis “sycrone” Nielsen
  •  Manfred “mEKO” Lindberg
  •  Mathias “carnees” Hyldegaard

Team Singularity anvender i øjeblikket deres hjemmeside og Facebook-side, til at opdatere omverden om holdet. Deres facebook kan findes her og hjemmesiden her.