Med udskiftningen af René ”cajunb” Borg for Markus ”Kjaerbye” Kjærbye, har et af de mange store spørgsmål, udover hvordan de to spillere vil passe i deres nye hjem været: ’Hvad gør Astralis når cajunb er medejer?’. Det har Astralis svaret på i en form for Q&A, hvor de har samlet en række stillede spørgsmål og besvaret dem.

cajunb beholder en del af hans aktier, og vil stadig være co-ejer af organisationen, men har ikke længere valgrettigheder, eller indflydelse på, hvordan organisationen kommer til at fungere på.
Han er med andre ord ’bare’ en normal investor.

Det betyder dog ikke, at Kjaerbye tager cajunb's stilling som medejer, nu hvor han har joinet teamet, i hvert fald ikke til at starte med. Det er dog muligt, at han senere kan blive en medejer, da det er noget, som holdet, eller organisationen havde overvejet ved skabelsen af Astralis.

Et af spørgsmålene omkring skiftet har været:

Skaber det ikke en konflikt, at cajunb er ejer af et hold, og spiller for et andet?

Dette har nemlig også været set før, eksempelvis ved den store iBP skandale, hvor iBP tabte til NetcodeGuides.com, som Sam "DaZed" var ejer af. Det overordnet problem i dette scenarie var dog, at iBP-spillerne tabte bevidst til Netcodeguides.com, hvilket i dag er betegnet som den største matchfixing-skandale i Counter-Strike historien.

Dette er dog ikke i nærheden af det samme tilfælde med cajunb, da han ikke vil komme til at have en indtjening gennem Astralis, men kun gennem sine aktier. Ifølge Astralis' Q&A, vil præmiesummen, som han ville gå glip af, hvis de to hold mødtes i en finale, og han tabte med vilje. Den ville være markant større, end den økonomiske gevinst, som en sejr til Astralis ville give.


Astralis har dog ikke konsulteret Valve endnu, men det vil blive gjort snart. Byttebesltningen mellem dignitas og Astralis har været en hurtigt beslutningsproces, men organisationen ser det dog ikke som et problem.


Den fulde Q:A kan læses her