ESL har annonceret den første store internationale Overwatch turnering, som vil være en del af Gamescom i Cologne, der afholdes fra d. 17 til 21 august. Overwatch har haft en enormt succesfuld lancering, med mere end 7 millioner spillere på nuværende tidspunkt, kilde.

Med et væld af online turnering, både i betaen og efter launch, så har store organisationer været ude og signe hold. Heri blandt tælles organisationer som SK Gaming, Cloud9, Team Liquid, Luminosity Gaming og EnVyUs. Samt rygter om at Manchester United er på udkig efter et Overwatch team, og følger i samme fodspor som Schalke04, kilde.

Agents Rising har tidligere haft turneringermed præmiepuljer med $10.000. Det beløb bliver dog overgået adskillige gange med annonceringen af Overwatch ved GamesCom, og de 100.000$ i præmiesum.

Otte hold vil være at finde i Cologne, hvoraf fire er fra Europa og fire fra Amerika. Disse hold findes igennem online kvalifikationer, som starter allerede d. 27 juni. Kampene bliver spillet som Bo3, og i begge regioner er det de 16 bedste, som mødes i en kvalifikationsturnering, der reducerer de 16 til 4. De resterende kampe vil blive spillet som Bo5, hvor europæerne spiller d. 23-24 juli, og amerikanerne d. 30-31 juli, kilde.

Der er også et par danskere, som har gjort sig bemærket på mix hold, her er et par af dem:
Nicolas "iskold" Joost der spiller for VapeNation, som pt. ligger nr. 10 på ESL Open Ladder.
Mads ”fischer” Jehg der spiller for B.fly (Banana Fly), der i øjeblikket ligger som nr. 7. 

Hvis du vil se, hvordan et castet Overwatch game ser ud, så brug endelig 10 minutter på at se B.Fly vs. Team Intense, hvor fischer har en solid kamp.

 

Derudover er der det danske hold Low Noon, som består af FimFi, Fnif, Jovel5, kyya, nidres og Shiina og med, kilde.

Har vi overset nogle stærke danske Overwatch spillere, så kommenter endelig !