Magistra har vundet Game On’s månedlige turnering 2-0 over Alpha Gaming, hvilket medfører en præmiesum på $1500 (ca. 10.000KR). Kampen startede ud med Mirage, hvor begge hold viste styrker på både CT og T siden, hvilket resulterede i, at mappet kom til overtime. Her formod Magistra dog at vinde alle runderne hjem, så mappet var sikret. Derefter var det næste map Dust2, hvor vi endnu engang ender ud i en overtime, selvom Alpha Gaming var tæt på at lukke mappet 16-12. Endnu engang dominerede Magistra i overtime, sikrede sig alle runderne, og dermed også de 10.000KR.

Alpha Gaming stod dog heller ikke med en af deres heldige dage, eftersom at de i går mistede Mathias “Maziaz” Hansen, og idag måtte spille uden Frederik “LOMME” Nielsen, der skulle til et andet arrangement. Derudover var Magistra-lejren også blevet boostet, da de idag tilføjede Alexander “zyh” Gundelack som coach for holdet, kilde

Alpha Gaming går dog ikke tomhændet hjem fra aftens kamp, da de stadigvæk kom på en 2. plads for denne gang. Pengepræmierne er blevet fordelt således:

  •  1.$1500 (ca. 10.000KR) -  Magistra (NaToSaphiX, INX, hiffer, oW^ og pkn)
  •  2. $500 (ca. 3.333KR) -  Alpha Gaming (BERRY, rtA (stand-in), doktizh (stand-in), Niko og JUGI)

Semifinalisterne modtager i denne omgang ingen præmier.