Tricked har fået tilført nyt blod i form af to tidligere Alpha spillere, som tilføjer Tricked en god portion talent. Det er Nikolaj "Niko" Kristensen og Jakob ”JUGI” Hansen, som har forladt Alpha, som må antages, at have haft nogle interne problemer, hvilket Mathias ”Maziaz” Hansens exit fra holdet måske vidner om, kilde.

Både JUGI og Niko har haft en række imponerende kampe igennem det sidste stykke tid, hvilket deres stats også vidner om. Hvor JUGI har præsteret en 1.33 rating, og Niko en 1.22 rating igennem de sidste 3 måneder.

Vi spurgte Martin ”PERCY” Wessel om, hvorfor de to spillere er blevet valgt, og hvem der kontaktede hvem.

Vi havde faktisk ikke rigtigt overvejet udskiftninger før starten af denne uge. Grundet til at for mange dårlige resultater imod hold vi burde slå uden problemer eskalerede tingene. Vi havde lagt mærke til Niko og JUGI’s form har virkeligt været stærk på det seneste, så vi blev enige om, at det var de 2 vi ville have. Det var os som kontaktede dem, og de var også svære at overbevise, de er yderst loyale.

Det betyder at Tricked mandskabet består af

  • Martin "PERCY" Wessel
  • Peter "Inzta" Kragelund
  • Nikolaj "Niko" Kristensen
  • Nicolai "HUNDEN" Petersen
  • Jakob "JUGI" Hansen

Alpha Gaming står derimod nu kun med to tilbage efter at Maziaz forlod holdet d. 15, og nu med Niko og JUGI, som også drager videre. Det betyder også, at de to tidligere Tricked medlemmer Kristian "tabac0" Simonsen og Hector "HECTOz" Jensen står uden hold. 

Det betyder sandsynligvis også, at begge hold udgår af CS:GO Danmarks liga, da Alpha holdet har spillet 2 kampe. Spillerne må i henhold til regelsættet kun spille for ét hold i turneringen, og et hold består af 5 spillere samt en udskiftnings spiller, som dog alle er registreret inden ligaens start. Det får begge hold svært ved at opfylde.