I sidste måned havde vi CS:GO Diamonds og Mohamad "m0E" Assad, som afslørede hinanden i, hvad man kunne kalde ’mindre moralske’ handlinger. Kort fortalt, så afslørede m0E at siden gav ham vindernumre på deres site. Fremfor, som ved mange andre sites, at sponserede streamers på magisk vis får fyldt deres konto op når de ikke er online, så tilskyndede CSGO Diamonds, at han gamblede på umulige odds imod huset imens han streamede. Det gav mere seertid, og mere eksponering af siden, men er selvfølgelig dybt ammoralsk. 

Hvis du vil vide mere, så kan du se Richard Lewis interview m0E her, eller Duncan ”Thorin” Shield som opsummerer og sætter handlingerne ind i en tidshorisont, her.

Det er desværre et fælleskoncept for disse Skin-roulette sider, hvor det i denne uge er CSGOLotto, og ejerskabet deraf, som har været i fokus.
Der har længe været spekulationer om, at de videoer, hvor folk gambler og vinder stort på CS:GO gambling sider har været fake. Denne gang er det Trevor ”TmarTn” Martin, som også er manager for EnVyUs, og Thomas ”Prosyndicate” Cassell, som begge ejer CSGOLotto. De har begge videoer på YouTube, hvor de vinder store summer på CSGOLotto, siden som de er ejer.

Det er udover at være ammoralsk, også ulovligt i forhold til, at de bliver betalt og har en økonomisk interesse i at promovere siden, og ikke specifikt nævner, at de reklamere for det ifølge Federal Trade Commission guidelines

Den første video, som berørte emnet er lavet af ’honorthecall

Denne video af Ethan Klein fra h3h3Productions går mere i dybden, og sætter spørgsmålstegn ved de metoder, som de har brugt til at promovere deres site.

Det har dog også haft en reaktioner fra folk på twitter