Team X og Epsilon vil d. 22-24 juli befinde sig i Wuhan, Kina, hvor de sammen med 6 kinesiske hold vil kæmpe om en præmiesum på $100.000. Vi har tidligere set et par asiatiske hold deltage ved europæiske turneringer, som f.eks. DreamHack Masters Malmø, hvor TyLoo slog Luminosity Gaming, det nuværende SK lineup. De otte hold er:

Team X
TyLoo
FIVE eSports Club
Energy Pacemaker   
 
Epsilon eSports
Born of Fire
VG.CyberZen
eFuture

Det bliver spændende at se, hvordan turneringen kommer til at udfolde sig. Både TyLoo og CyberZen har tidligere vist gode takter i europæiske turneringer, og vi skulle have set Born of Fire ved StarLadder Invitational 14, men de måtte trække sig pga. visa problemer.

Samtidig bliver det spændende at se, hvad det talentfulde Epsilon kan vise. Det er et hold, som har vist et flot niveau, især efter DreamHack Summer, hvor de spillede NiP tæt i deres 2:0 tab. De har også haft en række gode online resultater, og Joakim ”disco doplan” Gidetun er en af de mest talentfulde unge spiller på den svenske scene.

Team X deltager med Marco ”Snappi” Pfeiffer, efter at Asger "AcilioN" Larsen blev indhentet til Splyce. Da holdet deltog i DH Summer, så var omstændighederne taget i betragtning af det rigtige flotte resultat, hvor især Valdemar ”valde” Bjørn Vangså havde et solidt niveau. Det samme gjorde sig gældende for Lukas ”gla1ve” Rossander, da han hjalp Astralis ved ESL One Cologone 2016. Det bliver spændende at se, hvordan Team X kommer til at udvikle sig, og om de kan lave ravage i Wuhan.

Med Snappi i Team X til Wuhan, vil holdet stille op med følgende fem:

Valdemar ”valde” Bjørn Vangså
Marco ”Snappi” Pfeiffer
Lukas ”gla1ve” Rossander
Andreas ”MODDII” Fridh
Michael ”Friis” Jørgensen