I går aftes ramte en opdatering til Overwatch, der introducerede Blizzards udgave af Olympiaden kaldet Summer Games, der vil foregå over en periode på 3 uger.

I tiden for Summer Games har du mulighed for at købe specielle Loot Boxes, der komplimenterer de olympiske lege i form af specielle skins, sprays, highlight intros og alle de andre objekter, der normalt kan fås i Overwatch. Der er over 100 nye kosmetiske ting, som du kan få i disse specielle kasser – men det er ikke det eneste. Under Summer Games har du også mulighed for at spille det nye Brawl gamemode, der kaldes Lúcioball.

Blizzard har lovet, at Summer Games kommer igen til næste år med nye ting.

    Udover det er der kommet en masse andre opdateringer til spillet sammen med Summer Games:

Kompetitivt

  • Spillere,  som forlader en kompetitiv kamp før slutningen, skal nu vente 10 minutter, før de kan starte en ny.
  • Under de efterfølgende runder på Assault baner (Hanamura, Temple of Anubis og Volskaya Industries) er mængden af tid, der er fastsat holdforberedelser, blevet reduceret.

Balancering af maps

  • Lavet flere mindre justeringer på Watchpoint: Gibraltar for at sikre bedre balance til forsvarende og angribende hold.

Diverse opdateringer

  • Tilføjet Lúcio som en AI i Practive vs. AI, Play vs. AI og custom game modes.
  • Flere mindre forbedringer bag scenen er blevet lavet til in-game matchmaker.

Alle opdateringerne kan læses h­er

Overwatch


Hvad synes du om de nye skins, og er du mester i Lucioball?

De første fire hold er fundet til gamescom

Derudover er EU delen af gamescom kvalifikationen endt, og fire EU hold er fundet. Det er ikke overraskende nogle af de mere velkendte hold, som endte med at kvalificere sig. Holdene er:

  • Misfits - skipjack, Kryw, Nevix, SoOn, Zebbosai, Zaprey
  • REUNITED - Morte, Vallutaja, uNFixed, Winghaven, Kruise, Kyb
  • Creation eSports - Draceus, BromaS, LiNkz, art1er, numlocked, ToxikeN
  • Rogue - TviQ, Reinfore, winz, aKm, uNKOE, KnOxXx (standin)

I Misfits finder vi også en af de bedste danske spillere, Nikolaj "Zaprey" Ian Moye, som trods sin kun 17 år, er et stort talent. Det er dog interessant, at de fleste hold har mange forskellige nationaliteter i lineuppet. 

Øvelse gør mester, og hvis du har svært ved at komme i gang med at forbedre dig i Overwatch, så laver Copenhagen Flames en række gode videoer. Den sidste omhandler opvarmning og øvelse af aim, hvilket lyder basalt, men er et element, som man ofte overser og underprioriterer.

.

Aim er dog kun en del af spillet, og ligesom i samtlige andre spil er det uhyre vigtigt at også forstå det taktiske aspekt og se ens eget spil. Det er bl.a. det, som Kasper "FimFi" Lillegaard fortæller om i denne video, hvor han kigger på sit eget gameplay, da Copenhagen Flames spillede mod Redskins.

Hvordan øver du?