Danmarks Nichlas "Nille" Busk har fortalt Gaming.dk, at han er vendt tilbage til CS:GO, for at spille i den professionelle scene igen.

Sidst vi så Nille i aktion var til NetParty Fyn 2014, hvor han endte på førstepladsen sammen med Jacob "Pimp" Winneche, Markus "Kjaerbye" Kjærbye, Lukas "gla1ve" Rossander og Casper "cadiaN" Møller. Derefter stoppede Nille aktiviteten, da han havde travlt med læsning på sit studie. Nu er Nille officielt vendt tilbage, og er klar til at pløkke hoveder med et nyt hold, bestående af flere kommende talenter.

Holdet vil gå under navnet UNINSTALL, indtil de har fundet en organisation at repræsentere. Nille har givet Gaming.dk er forklaring på, hvorfor han har valgt at start igen med netop disse fem spillere:

Vi vælger idag at gå officielle, da vi mener vi har fundet de 5 rette spillere til at opnå de mål vi gerne vil. Jeg har valgt at starte med at spille igen, da jeg kan se potentialet med de 4 talenter jeg har på holdet her. Det er ved at være nogle år siden I har set mig på et hold, men jeg kan love jer, at jeg/vi kommer til at flække! Skulle der være nogle organisationer, der kunne være interesseret i at have os, kan I kontakte mig på mail: [email protected], og følg mig gerne på Twitter - https://twitter.com/NilleCSGO

Nilles nye hold vil gå under navnet UNINSTALL, indtil de har fundet en organisation at repræsentere. UNINSTALLs spillere er følgende:

  • Peter "Lethal" Adrian
  • Benjamin "Sunshine" Hornshøj
  • Rasmus "KwNN" Jensen
  • Sebastian "Basso" Aagaard
  • Nichlas "Nille" Busk