Danmarks nyeste tophold Rogue, der også består af to udenlandske spillere, har fået mange til at stille spørgsmål om, hvordan sammensætning af netop disse fem vil fungere. Vores tre danskere har spillet på tophold i Danmark, Mathieu "Maniac" Quiquerez har spillet på de franske tophold og Kevin "HS" Tarn er blevet anerkendt som et af de mange unge talenter.

Kombinationen af de tre danskere, Maniac og HS får selvfølgelig folk til at undrer sig over, hvordan det hele vil fungere. Hertil har vi kort hørt fra Jesper "TENZKI" Mikalski, der fortæller ud om scenariet fra hans synsvinkel, rollerne og hvad forventningerne i øjeblikket er.

Hvordan gik det til, at tre danskere startede hold med Maniac og HS?

Efter jeg ikke længere var en del af Dignitas, valgte jeg at søge andre veje. Jeg fandt frem, til at Casper (cadiaN) var ledig, og at Nico (glace) allerede spillede med HS og Maniac. Alle brikker gik op!

Hvordan er rollerne fordelt ud på holdet?
Casper er AWP'er og vores ingame leader. Maniac har rollen som support, mens jeg, glace og HS bare løber rundt og skyder løs!

Hvad med POWER LAN? Er forventningerne høje?
Vores forventninger til POWER LAN er ikke høje, da vi ikke har sat 100% fokus på det. Vi har i denne omgang valgt at ligge vores fokus på et LAN der kommer lige efter POWER LAN, hvilket er Northern Arena i Canada, som vi tager til kort tid efter POWER LAN.

I er et hold, der har spillere med erfaring og spillere der betegnes for at være opkommende talenter. Har I selv en idé om, hvor godt i ligger på verdensplan?
Det er svært at sige hvor vi vil ende. Vi er et meget nyt hold, så i øjbelikket forsøger vi bare at få alt på plads, og få ting til at fungere. Når vi har fået alt på plads, regner vi selvfølgelig med gode pladser til de forskellige LAN's vi deltager i.

Hvor længe har du selv været inde over alt dette?
Siden jeg ikke længere var en del af Dignitas, valgte jeg at kigge på muligheder, men samtidig have det sjovt mens jeg sidder bag skærmen og skyder hoveder!

Er der andet du ønsker at tilføje? Shoutouts til holdet, råde folk om at holde øje med jer?
Shoutout til Rogue.GG - Følg dem på twitter: https://twitter.com/goingroguegg
Rogue har allerede været igang med både kampe og turneringer, såsom gårdagens kamp mod Tysklands ALTERNATE aTTaX. Rogue blev slået 2-0, men begge kampe endte i overtid, og Rogue overraskede især på Cobblestone, som er et af ALTERNATE aTTaX's bedste maps. Mere om gårdagens kamp kan læses her.
Rogue vil blive set i aktion i morgen mod Alpha Gaming kl 19 til POWER LAN, som også er holdets første LAN kamp. Det bliver spændende at se, hvordan holdet fungerer under pres, og især om HS kan klare presset, da han sammenlignet med de andre ikke har meget erfaring med LANs.
Rogue's CS:GO-hold er følgende fem:
  • Casper "cadiaN" Møller
  • Jesper "TENZKI" Plougmann
  • Nicolai "glace" Jensen
  • Mathieu "Maniac" Quiquerez
  • Kevin "HS" Tarn
Har du ikke hørt om holdet Rogue endnu, kan du læse mere om dem her.