Magistra har for kort tid siden offentliggjort på Twitter, at Nikolai "pkn" Møller Nørgaard ikke længere er en del af holdet.

Magistra har endnu ikke givet en begrundelse for afskeden med pkn, men fortæller dog på deres Twitter, at en forklaring vil komme løbende.

Med pkn ude af Magistra, er holdet nu følgende:

  • Jackie "INX" von Egedgaard
  •  Jonas "netrick" Wenzelsen
  • Emil "hiffer" Ervolder
  • Niels Christian "NaToSaphiX" Morh Sillassen

Vi vil her hos Gaming.dk løbende forsøge at få hørt fra pkn og Niels "rizc" Topp, Magistra's ejer, og hertil opdatere i denne nyhed.

UPDATE #1:

NaToSaphiX forklarer følgende til Gaming.dk

Vi er desværre rigtige kede af, at vi i Magistra fra dags dato bliver nødt til at gå ned til 4 mand. Det er vores alle sammens gode kammerat pkn, som har valgt at træde af for denne gang. Det var endeligt Nikolai's egen beslutning om at forlade holdet, da der har været problemer med motivationen fra hans side af. Det er udelukkende os andre fire på holdet, der står med skylden for dette, og vi forstår derfor udemærket hans beslutning om at forlade holdet. Vi ønsker ham intet andet end det absolut bedste, og håber at vores veje en dag krydses igen, enten på de_random eller ude i de_Danmark.

pkn tilføjer:

Fra og med idag spiller jeg ikke med på Magistra's linup længere, og det er et valg jeg selv har taget, da det var nødvendigt. Nu må vi se hvad fremtiden bringer, ihvertfald ses vi på FPL Challenger. Jeg håber de 4 andre kommer til at klare sig rigtig godt i de kommende league's kvalifikationer, og hvad der nu bliver afholdt den kommende tid - god vind mates! :)