I eftermiddag er der lagt op til den helt store danskerfinale, når G2 Esports og Splyce tørner sammen i finalen i EU LCS Playoffs, men i går aftes skulle der spilles om tredjepladsen. 

Kampen stod i mellem det stærke H2K og det populære Unicorns of Love, og H2K var til publikums store ærgelse de stærkeste i den sammenhæng, da de slog UoL 3-1. 

H2K, der har en af de stærkeste botlanes i Europa form af Konstantinos "Forg1ven" Tzortziou og Oskar "VandeR" Bogdan, var i semifinalen blevet slået ud af det næsten fuldt danske hold 3-2, Splyce, på trods af at være det eneste hold, der udover G2 Esports kunne true Splyce. Noget, H2K ellers havde bevist, da de slog Fnatic i kvartfinalen. H2K kom dog stærkt igen i sær på grund af Andrei "Odoame" Pascus meget stærke Shen i top. 

Det første game var en meget langsom og stilfærdig affære, hvor UoL holdt stand så længe de kunne, men i sidste ende H2K's lategame scaling ikke overkommes. I game 2 lykkes det UoL at vinde sig en smule mod, da de efter en teamfight tog hele H2K's hold og pushede for deres ene sejr i de tre games. 

Derefter tiltede UoL fuldstændig, og H2K kørte dem nærmest over i den efterfølgende kamp, hvor det endte 17-3 i kills og sluttede på 29 minutter. Den stil fortsatte de i det sidste spil og kunne fortjent løfte armene i vejret, da de kunne kalde sig Europas tredje bedste hold. En begejstring, de delte med Twitter.

Og det er ikke det eneste, at H2K kan glæde sig over. For med de Championsships points, de fik for deres tredjeplads har H2K stadig en chance for at kvalificere sig til Worlds på et second seed. Hvis G2 Esports slår Splyce i playoffs finalen i morgen, har H2K nemlig flere point end Splyce og kommer derfor med til verdensmesterskaberne. 

Splyce og G2 Esports tørner sammen i aften klokken 17.00 til danskerfinale.