To danske hold, The Imperial og Denmark, har kvalificerede sig til World Electronic Sports Games 2016 Europe & CIS Finals efter at have vundet de danske kvalifikationskampe.

De to danske hold er blot 2 ud af 20 europæiske og russiske hold, der skal spille om 8 ud af 24 pladser til World Electronics Sports games 2016, der har en præmiepulje på 1.500.000$, hvor 800.000$ dollar går til førstepladsen. 

World Electronic Sports Games 2016 Europe & CIS Finals, som blot er kvalifikationskampe til World Electronics Sports games 2016, har sin egen præmiepulje på ca. 75.000$

I de danske kvalifikationskampe var der i alt 7 danske hold, der spillede om 2 pladser til den europæiske kvalifikations turnering. De danske kvalifikations kampe var single elimination og bedst af 1, hvor semifinalen og finalen var bedst af 3. The Imperial sluttede turneringen med en perfekt score uden at tabe en eneste kamp, hvilket gav dem en førsteplads.

Holdet, Denmark, der kom på en andenplads, vandt 2-0 over Unskilled but dedicated i semifinalen og tabte de 2-0 til The Imperial i finalen. Denmark spillede ikke i kvartfinalerne grundet et ulige antal hold, hvilket gav dem direkte adgang til at spille i semifinalen. 

World Electronic Sports Games 2016 Europe & CIS Finals starter d. 6 oktober og slutter d. 9 oktober, hvor hverken regler eller format er offentliggjort. Det samme gælder for hovedturneringen.

Stream link kendes endnu ikke.