Valve har ved de sidste mange opdateringer tilføjet nye lyde til våbnene, og det er også tilfældet denne gang. Der er dog også en solid ændring til ens præcision under jumps, hvor de fleste har stiftet bekendtskab med jumping Scout eller AWP, så nu bliver det sværere. Det, som er blevet ændret, er blandt andet, at Scout ikke længere har 100% accuracy i luften, men nu kun har det ved jumpets højeste punkt. Det betyder, at det bliver noget sværere, da man skal ramme den helt rigtige timing for stadig at kunne bruge våbnet effektivt under jump.

Now, instead of recovering from an impulse over time, accuracy is tied to mid-air velocity. Just like moving on the ground, the faster you are moving up or down, the less accurate you will be. Each weapon has an independently defined accuracy at the apex of the jump.

Det illustreres med denne graf, som Valve har lagt op i deres blog.

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at turen nu er kommet til riflerne i CS:GO. De våben, som har fået nye lyde, er Famas, Galil, Aug, SG553, M4A4, M4A1-S og AK47.

Du kan høre de nye lyde her:

Der er nok mange, som vil blive ligeså overraskede over de nye lyde, som Spencer ”Hiko” Martin blev, da han først stiftede bekendtskab med de nye lyde til P250'en.

Det tager nok et stykke tid at vende sig til de nye lyde, men det er næsten en skam, at man ikke har muligheden for at vælge mellem de nye og gamle. 

Kan du lide de nye lyde?