Finalen til det nordiske mesterskab i League of Legends, også kendt som Ragnarök, er netop blevet spillet til Dreamhack Winter i Jönköping i Sverige. Og resultatet blev igen i år en sejr til danske Tricked eSport, der slog islandske Rörmokarna. Det betyder, at Tricked nu er gået videre og skal spille Challenger Series Qualifer til januar, hvilket ultimativt kan betyde, at vi får et dansk hold i Challenger Series. Og sejren glæder Trickeds toplaner Peter "Atom" Thomsen.

"Jeg er super glad for, at vi vandt. Jeg forventede fra starten af, at vi ville gøre det, så mine forventninger er gået i opfyldelse." 

Trickeds LoL-hold er først for nyligt blevet sat sammen lige i tide til at spille Ragnarok, men holdet består af flere stjerner med LCS-erfaring. Blandt andet har Atom tidligere spillet for Giants! i EU LCS, og Trickeds midlaner, Dan "GodBro" Van Vo, har både spillet i Challenger Series og LCS. Derfor har chefen for Tricked eSport, Morten Høj Jensen, også store forventninger til holdet.

"Det her er det stærkeste hold, vi nogensinde har haft, og vi tror, at vi kan nå langt med det. Målsætningen er, at vi skal være i Challenger Series i 2017, og at vi skal være i LCS inden for de næste to år." 

Det er nogle forventninger, som Atom mener, at holdet sagtens kan indfri. 

Jeg tror godt, vi kan gøre det, men vi tager et skridt ad gangen. Næste skridt er at træne os op til Challenger Series, hvilket har været målet helt fra starten. Vi har kun spillet sammen i en måned nu her, men nu har vi noget tid til at træne sammen frem til qualifieren. Det er planen, at vi allerede skal kvalificere os til Challenger Series til januar. 

Tricked eSports LoL hold består af:

  •  Peter "Atom" Thomsen: Top
  •  Arttu "Taikki" Sirkka: Jungle
  •  Dan "Godbro" Van Vo: Mid
  •  Viktor "Cr1tbud" Eriksen: AD Carry
  •  Anders "Fittle" Wind: Support