Det var marginaler som adskilte Dignitas fra resten af holdene for at kvalificerer sig til ECS finalerne, som er årets sidste store turnering, hvis man ser bort fra Major kvalifikationen. Dignitas fandt dog først ud af at de var kvalificeret til LAN finalerne ved ECS, da de var på vej til Amerika og ELEAGUE.

Holdet havde ikke regnet med, at de ville kvalificerer sig, og SG 553 eksperten Emil “Magiskb0Y” Reif kan ikke deltage ved ECS, da han stadig går i skole og har vinter eksaminer.

Dignitas har nu løftet sløret for, hvem de har fået til at erstatte Magiskb0Y ved ECS, og det er Valdemar "valde" Bjørn Vangså fra Heroic. Ikke nok med, at valde er en utroligt talentfuld spiller, så har han i et vist omfang samme rolle på Heroic, som Magiskb0Y har på Dignitas. Og begge hold ynder at spille Nuke, Mirage og Cobblestone. Selvom Dignitas måske ikke er i bedste stand uden Magiskb0Y, så er valde en af de bedste standins ift. niveau, maps og rolle. Dog får vi ikke SG 553 at se fra valde. 

Heldigvis så er Dignitas ikke det eneste hold i deres gruppe, som stiller med en standin, da SK Gaming har valgt at sætte Lincoln "fnx" Lau på bænken og spiller i stedet med den tidligere FaZe spiller, Ricardo "fox" Pacheco. Dignitas og SK møder også hinanden, og da de mødtes ved ELEAGUE, blev det en kneben 2:1 sejr til SK. Men mon ikke danskerne kan tage revanche her.