Vi var i dialog med flere, men DSRack eSports caféen var i sidste ende det bedste bud på en partner i forbindelse med afviklingen af SteelSeries Ligaens Sæson 8 finaler. Især fordi eSports caféen har fået et nyt lokale, som passer perfekt til finalens setup.

Om samarbejdet udtaler caféens ejer Thomas "qdk" Hjorth:

Der er mange gode grunde til at ligge lokaler til Danmarks største CS:GO liga. En meget indlysende grund er, at SteelSeries støtter op om både ligaen og DSRack eSports Cafe. SteelSeries støtte i udvikling af caféen har været en vigtig brik i, at vi nu er Danmarks største netcafé. Som den største i branchen er det næsten et krav, at vi støtter den anden vej. Derudover giver det os muligheden for at planlægge og gennemføre en professionel turnering for de største CS:GO talenter i DK.

Vi har længe haft planer om et dedikeret event og turneringsrum hos os, og det er vi nu ved at lægge sidste hånd på. I samarbejde med SharkGaming har vi fået implementeret 20 nye maskiner, som let kan trække CS:GO, LoL, Dota 2 og andre eSportstitler uden problemer. Der er 94cm i bredden og over 50cm i dybden, efter vi har installeret alle skærme på vægbeslag, så der burde være god plads til selv de mest pladshungrende spillere.

Caféen har et lounge område, hvor det vil være muligt at se kampene live, mens I derhjemme kan se finalerne blive streamet fra start til slut. Top 4 holdene ankommer ved 10 tiden og sætter op. Den første semifinale sættes i gang kl. 11:00, mens finalen forventes afviklet senest kl. 21:00.

SuperSerien:

  1. 10.000 kroner
  2. 7.000 kroner
  3. 4.000 kroner
  4. 5x SteelSeries Flux Pro In-Ear (værdi 4.975 kr.)

n!faculty vandt invite finalerne på eSports caféen i december sidste år