Som bekendt endte ligaen af LCS EU med SK Gaming i toppen, men nu bevæger den sig ind i næste fase, som er Playoffs. Her sidder førnævnte og Fnatic dog over i kvartfinalerne, da de sluttede flot af på de to øverste pladser.

I første kamp er der dansk islæt på begge hold - fristes man til at sige. Det er nemlig Alliance, med Henrik "Froggen" Hansen og Mike "Wickd" Petersen, som støder sammen med den danske organisations hold, Copenhagen Wolves. Der er lagt op til en stor kamp, men Alliance indtager dog en sikker favoritrolle til at avancere til semifinalen, hvor Fnatic venter.

Den næste kamp spilles to timer senere og står mellem ROCCAT og Gambit Gaming. Førstnævnte har leveret rigtig solidt spil efter de kvalificerede sig til LCS og de har uden tvivl været denne sæsons positive overraskelse. Russerne har derimod lignet en vinder langt hen ad vejen, men luften endte med at gå ud af ballonen og de sluttede dermed på en femteplads.

Der er i alt en præmiepulje på 100.000USD, hvilket svarer til omkring 540.000 danske kroner, som er fordelt således:

  1. 270.000 kr.
  2. 145.000 kr.
  3. 81.000 kr.
  4. 54.000 kr.

Kampene kan følges på nedenstående stream, og så kan de ydermere findes i vores matchticker, hvor holdenes lineups blandt andet fremgår.