I dag er det første skoledag for The Wolves Are Coming, som er den nyeste dreng i klassen af danske e-sportsdokumentarer, der følger Danmarks bedste Counter-Strike hold til en af de største turneringer i verden.

Tidligere har legendariske danske hold som Spirit of Amiga og mTw haft et kamerahold i hælene til store turneringer såsom CPL og WCG. Denne gang er det det tidligere Copenhagen Wolves hold, som deltog til ESWC i Paris i 2013.

I The Wolves Are Coming følger man de fem danske stjernespillere, Jacob ”Pimp” Winneche, Michael “Friis” Friis, Peter “dupreeh” Rothmann og Andreas “Xyp9x” Højsleth anført af holdkaptjan, Henrik ”FeTiSh” Christensen, i deres kamp for at nå så langt som muligt til ESWC 2013. En turnering, der bryster sig af at være computerspillenes verdensmesterskab.

Dokumentaren er produceret af Frostfire, som er de samme personer, der har lavet videodækning for Gaming.dk de seneste to år. The Wolves Are Coming er produceret i samarbejde med både Komplett og SteelSeries.

Titel: The Wolves Are Coming.
Varighed: 50 minutter.
Medvirkende: Henrik ”FeTiSh” Christensen, Andreas ”Xyp9x” Højsleth, Peter ”dupreeh” Rothmann, Michael ”Friis” Friis, Jacob ”Pimp” Winneche og Jehan Nithyanandan.
Udgivelsesdato: 16. april 2014.